Football Talk

ΑΕΚ: Παλεύει του Ντανίλο Μπαρμπόσα (video)

ΑΕΚ: Παλεύει του Ντανίλο Μπαρμπόσα (video)

Η ΑΕΚ προσπαθεί να κάνει μία σημαντική μεταγραφή και είναι σε επαφή με τη Νις για την απόκτηση του Βραζιλιάνου Ντανίλο Μπαρμπόσα – Οι δυσκολίες που υπάρχουν και οι ελπίδες.

Σχετικά Άρθρα

Η ΑΕΚ θέλει και θα ενισχύσει τη μεσαία της γραμμή μέσα στον Γενάρη. Η περίπτωση του Ντανίλο Μπαρμπόσα ήρθε στο προσκήνιο κι εκεί που φάνταζε ιδιαίτερα δύσκολη, έχουν γίνει βήματα προόδου και υπάρχουν πλέον ελπίδες για την Ένωση να πετύχει αυτή τη σημαντική μεταγραφή… Ο 25χρονος Βραζιλιάνος Μπαρμπόσα ανήκει στη γαλλική Νις και στο τέλος Δεκέμβρη (σε λίγες ημέρες δηλαδή) τελειώνει ο δανεισμός του στην Παλμέιρας.

Πρόκειται για παίκτη που η Νις είχε δώσει 10 εκατ. ευρώ το 2018 να τον κάνει δικό της! Η Παλμέιρας είχε ρήτρα αγοράς του 4,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο η πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής δεν μπορεί να τον αγοράσει. Ο ίδιος ο Μπαρμπόσα επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη και να πάει σε μία ομάδα που θα αγωνίζεται. Το πρόβλημα αυτής της υπόθεσης ήταν οικονομικό. Μιλάμε για μεγάλα ποσά που έπεσαν στο τραπέζι. Η ΑΕΚ όμως αποφάσισε να κυνηγήσει αυτή την υπόθεση και να έχει κάνει βήματα προόδου…

Η διοίκηση της Ένωσης βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Νις με στόχο να αποκτήσει τον Μπαρμπόσα δανεικό, βάζοντας μία λογική οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Εξακολουθεί η ιστορία να μην είναι εύκολη, όμως η προσπάθεια γίνεται, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να έχουν οδηγό την υπόθεση του Στίβεν Τσούμπερ που αποκτήθηκε το καλοκαίρι, αν κι αυτή η υπόθεση φάνταζε εξ αρχής δύσκολης.

Εφόσον, τα καταφέρει η ΑΕΚ και φέρει τον Μπαρμπόσα στην Αθήνα θα πάρει ένα σούπερ 6άρι. Αν δεν τα καταφέρει τις επόμενες ημέρες θα τρέξει άλλες περιπτώσεις κεντρικών χαφ που έχει επίσης στη λίστα της.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0