Football Talk

Γουέστ Χαμ: Στην αποστολή των «σφυριών» η 6χρονη Άιλα, το κοριτσάκι με τη σπάνια μορφή καρκίνου

Γουέστ Χαμ: Στην αποστολή των «σφυριών» η 6χρονη Άιλα, το κοριτσάκι με τη σπάνια μορφή καρκίνου
Η μικρή Άιλα δεν έδωσε το παρών στο ματς της Γουέστ Χαμ, οι Χάμερς, όμως, φρόντισαν να την έχουν στην αποστολή τους!

Η 6χρονη Άιλα Κέιτον, είναι ένα κοριτσάκι φίλαθλος της Γουέστ Χαμ, η οποία το 2018 είχε κάνει την εμφάνισή της στο «London Stadium» στην αγκαλιά του αρχηγού, Μαρκ Νόουμπλ. Κι από τότε, άπαντες τη λάτρεψαν, αναγάγοντάς την σε άτυπη μασκότ του κλαμπ.

Στην πραγματικότητα, η πιτσιρίκα αποτελεί σύμβολο στη «μάχη» κατά του παιδικού καρκίνου, αφού η μικρούλα διαγνώσθηκε και παλεύει από τα δύο της έτη με κακόηθες νευροβλάστωμα, μία σπάνια νόσο που προσβάλλει μόλις 100 παιδιά τον χρόνο.

Παρ' όλα αυτά, η μικρή Άιλα συνεχίζει τον αγώνα της με χαμόγελο και σκόπευε να δώσει το παρών στο παιχνίδι της Γουέστ Χαμ κόντρα στη Σαουθάμπτον. Ωστόσο, η οικογένειά της ενημέρωσε το κλαμπ πως δεν θα τα κατάφερνε, καθώς έπρεπε να βρεθεί στο νοσοκομείο για μετάγγιση αίματος. Γι' αυτό, οι Λονδρέζοι πήραν μια σπουδαία πρωτοβουλία και συμπεριέλαβαν το όνομά της στο έγγραφο με την αποστολή του Ντέιβιντ Μόγιες για το παιχνίδι απέναντι στους Αγίους.

«Όποιο κι αν είναι το σκορ του αγώνα, με αυτή την κίνηση η μικρή Άιλα θα είναι νικήτρια», έγραψαν τα «σφυριά» σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0