Football Talk

Παναιτωλικός – Νίκη Βόλου 1-0: Ο Βέργος... σφράγισε στο 90+4' την πρόκριση της ομάδας του Αναστασίου στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας (video)

Παναιτωλικός – Νίκη Βόλου 1-0: Ο Βέργος... σφράγισε στο 90+4' την πρόκριση της ομάδας του Αναστασίου στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας (video)
Με γκολ του Νίκου Βέργου στο 90+4’ ο Παναιτωλικός σφράγισε (χάρη και στο 1-0 του πρώτου ματς στον Βόλο) την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε 1-0 της Νίκης Βόλου με γκολ του Βέργου (94΄) κι έστω με μπόλικες δόσεις άγχους, εξασφάλισε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Πιο πολλά ήταν τα… φάουλ (23!), παρά οι φάσεις στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρηση του Αγρινίου. Το πρώτο μέρος γενικότερα ήταν… σούπα, καθώς οι απόπειρες για ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες ήταν ελάχιστες και συνεπώς το 0-0 ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Η μοναδική στιγμή που μια από τις δύο ομάδες έφτασε κοντά στο γκολ καταγράφηκε στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης και ήταν για τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου βγήκε στην κόντρα και μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Νίκη Βόλου, ο Κορνέλιους έδωσε κεφαλιά – πάσα στον Μαλή, ο οποίος από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 62-38 η κατοχή μπάλας για τον Παναιτωλικό, 4-0 οι τελικές στο τέλος του ημιχρόνου.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 2ο ημίχρονο, οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη ανέβασαν στροφές και άρχισαν να γίνονται πιο απειλητικοί για την εστία του Ντιέγκο Ροντρίγκες. Οι Χρήστος Γρομητσάρης και Λούκας Γκαρσία πρωταγωνίστησαν σε δύο από τις σπάνιες επιθετικές στιγμές, ομως δεν βρήκαν το γκολ που θα έφερνε το ζευγάρι στα ίσια.

Η τριπλή αλλαγή του Αναστασίου στο 84' έκοψε το ρυθμό της Νίκης και στις καθυστερήσεις το 0-0 παραλίγο να αλλάξει με δοκάρι του Χοσέτε Μιράντα. Ο Παναιτωλικός βρήκε ένα γκολ στην κόντρα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και «κλείδωσε» έστω και αγχωτικά την πρόκριση στα προημιτελικά, περιμένοντας πλέον την κλήρωση για τον επόμενο αντίπαλο.

*Πριν την έναρξης της αναμέτρησης είχαμε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παναγιώτη Αθανασίου, προέδρου της λέσχης ομίλου φιλάθλων της Νίκης Βόλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Ροντρίγκες, Γιούι, Μάλης, Κορνέλιους, Περέιρα (57’ Βέργος), Φλόρες, Αντούνες, Ντουάρτε, Μεντόσα, Χουχούμης (65’ Τσιγγάρας), Καρέλης.

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Αλιατίδης, Τζοβάρας, Κυριακίδης, Γκαρσία, Ροχάνο, Τσουκαλάς, Παναγιωτίδης (74’ Μιράντα), Ανδρέου (74’ Βλαχομήτρος), Κάσσος, Γρομητσάρης.

Κυριάκος Δημητρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0