Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης – Κάντιθ 0-0: Άνοστη… σούπα!

Ρεάλ Μαδρίτης – Κάντιθ 0-0: Άνοστη… σούπα!

Κακό θέαμα στη Μαδρίτη, με τις Ρεάλ και Κάντιθ να ανέρχονται ισόπαλες χωρίς σκορ και… ευκαιρίες!

Ρεάλ και Κάντιθ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στη Μαδρίτη, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της La Liga. Το ματς ήταν ουσιαστικά μια κακή διαφήμιση του ποδοσφαίρου, αφού συνολικά σημειώθηκαν μόλις 5 ευκαιρίες και όλες από πλευράς των γηπεδούχων!

Οι καλές ευκαιρίες εξέλειπαν από την αναμέτρηση. Ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες δυσκολεύτηκαν και δεν πάτησαν σχεδόν ποτέ στις αντίπαλες περιοχές.

Φυσικά πιο κινητική ήταν η Ρεάλ, με τους γηπεδούχους, όμως, να απειλούν ανούσια. Ξεχωρίζει το γεγονός πως μετά τη λήξη του ημιχρόνου το ποσοστό κατοχής των Μαδριένων είχε φτάσει το 82%, αλλά μόλις μία τελική ευκαιρία είχε σημειωθεί!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε στους ίδιους ρυθμούς, με τις δύο ομάδες, δηλαδή, να μην μπορούν να απειλήσουν. Σε αυτό φυσικά έπαιξε ρόλο τόσο η φλυαρία της Ρεάλ, όσο και η πολύ καλά στημένη άμυνα της Κάντιθ.

Η πρώτη καλή στιγμή ολόκληρης της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 56ο λεπτό (!) όταν ο Αζάρ επιχείρησε να αξιοποιήσει μια σέντρα, με μια κεφαλιά. Ωστόσο ο κίπερ Λεντέσμα έδειξε τα καλά του αντανακλαστικά και έστειλε την μπάλα σε κόρνερ. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 74’ με ένα σουτ του Νεγκρέδο, το οποίο εν τέλει πέρασε άουτ.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Βάθκεθ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί (82’ Νάτσο), Κρόος, Καζεμίρο, Βαλβέρδε (70’ Γιόβιτς), Αζάρ, Μπενζεμά, Βινίσιους

ΚΑΝΤΙΘ: Λεντέσμα, Ακάπο, Κάλα, Χιμένεθ, Εσπίνο, Αλέχο (70’ Τσαπέλο), Αλαρκόν, Γιόνσον (85’ Μπατίστα), Σομπρίνο, Άλεξ, Λοσάνο (46’ Νεγκρέδο)

Ξανθίππη Δασκαλάκη

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0