Football Talk

Σαλερνιτάνα – Ίντερ 0-5: Άνετη… πεντάρα και συνεχίζουν μόνοι πρώτοι οι «nerazzurri»

Σαλερνιτάνα – Ίντερ 0-5: Άνετη… πεντάρα και συνεχίζουν μόνοι πρώτοι οι «nerazzurri»
Η Ίντερ «καθάρισε» με 5-0 την Σαλερνιτάνα εκτός έδρας και παραμένει μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην Serie A, μετά από 18 αγωνιστικές.

Οι νεοφώτιστοι υποκλίθηκαν στην ανωτερότητα των «nerazzurri», που είχαν ξανά δημιουργό τον Τσαλχάνογλου και με αγώνα περισσότερο, ανέβασαν τη διαφορά από τη 2η της Serie A, Μίλαν, στους 4 βαθμούς.

Στο 11’ άνοιξαν το σκορ οι φιλοξενούμενοι, όταν από κόρνερ του Τσαλχάνογλου ο Πέρισιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Σαλερνιτάνα είχε στο 31’ ίσως την καλύτερη φάση της στον αγώνα με τον Ζοέλ Ομπι, όμως δύο λεπτά αργότερα στην κόντρα με ωραίο τελείωμα ο Ντούμφρις έκανε το 0-2 από ασίστ του Τζέκο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ντ’ Αμπρόζιο είχε δοκάρι στο 49’ όμως θα ακολουθούσαν ακόμα δύο γκολ για την Ίντερ. Στο 51’ σε πολύ ωραία κόντρα ο Τσαλχάνογλου έβγαλε στον Αλέξις Σάντσες και εκείνος τελείωσε τη φάση για το 0-3, ενώ το 0-4 έκανε με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή ο Λαουτάρο Μαρτίνες. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στο 88' με πλασέ μέσα από την περιοχή ο Γκαλιαρντίνι.

Σαλερνιτάνα (Κολαντουόνο):
Φιορίλο, Κάρι, Γκιόμπερ, Γκαλιόλο, Μπόγκνταν, Ρανιέρι (71’ Γιαροσίνσκι), Όμπι, Κάστανος (69’ Σκιαβόνε), Κουλιμπαλί, Νουάνκουο (61’ Τζούριτς), Ριμπερί.

Ίντερ (Ιντσάγκι): Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Ντ’Αμπρόσιο, Μπαστόνι (56’ Ντιμάρκο), Πέρισιτς, Τσαλχάνογλου, Μπρόζοβιτς (71’ Γκαλιαρντίνι), Μπαρέλα (56’ Βιντάλ), Ντάμφρις, Σάντσες (56’ Σάντσες), Τζέκο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0