Football Talk

Ολυμπιακός: Φουλάρει και για αριστερό μπακ!

Ολυμπιακός: Φουλάρει και για αριστερό μπακ!

Στον Ολυμπιακό θέλουν να κλείσουν άμεσα τις όποιες εκκρεμότητες του ρόστερ και μετά την απόκτηση του Μανωλά φαίνεται πως βρίσκονται πολύ κοντά σε μεταγραφή για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Σχετικά Άρθρα

Τα θέλω των πρωταθλητών Ελλάδας στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι συγκεκριμένα και με την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Κώστα Μανωλά έκλεισε ένα βασικό ζήτημα, αυτό του κεντρικού αμυντικού.

Αμέσως μετά στις προτεραιότητες των Πειραιωτών είναι η προσθήκη στο ρόστερ ενός παίκτη που θα μπορέσει αρχικά να δώσει ανάσες στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και γιατί όχι να τον κοντράρει για την ενδεκάδα, αφού ο Μολδαβός παίζει ασταμάτητα και ο Καρμπόβνικ δεν έχει καταφέρει για διάφορους λόγους να βοηθήσει. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να διακοπεί πρόωρα ο δανεισμός του από την Μπράιτον και ο Πολωνός να αποχωρήσει τον Γενάρη για άλλες πολιτείες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός έχει βγει εδώ και μέρες στην αγορά και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την απόκτηση αριστερού μπακ. Ο στόχος έχει εντοπιστεί σε ομάδα του εξωτερικού και η κινητικότητα είναι πολύ έντονη τις τελευταίες ώρες, ωστόσο στον Πειραιά κρατούν το όνομα του σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Από κει και πέρα δεν αποκλείεται οι «ερυθρόλευκοι» να αποκτήσουν και κεντρικό μέσο αφού όπως όλα δείχνουν θα στερηθεί για περίπου ενάμιση μήνα λόγω του Κόπα Άφρικα τους Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά και Κούντε, ενώ υπάρχει και ένα μικρό «παράθυρο» για προσθήκη εξτρέμ.

Δημήτρης Σπηλιόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0