Football Talk

ΟΦΗ – Άρης 1-1: «Χ»αμένοι και οι δυο στην Κρήτη! (video)

ΟΦΗ – Άρης 1-1: «Χ»αμένοι και οι δυο στην Κρήτη! (video)
Ο Άρης ήταν σε άσχημη βραδιά, γλύτωσε τα χειρότερα, αλλά κατάφερε στο 90′ να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Γεντί Κουλέ, φέρνοντας 1-1 απέναντι στον ΟΦΗ.
O ΟΦΗ υποδέχτηκε τον Άρη για την 14η αγωνιστική της Super League, με τους Κρητικούς να «κρατάνε» στα χέρια τους τη νίκη μέχρι το 89’ και να την χάνουν έπειτα από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης.


1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης στο «Γεντί Κουλέ» ο Άρης είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως κάποια από τις δύο ομάδες να σημειώσει τελική. Στο 15’ εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά ο Βούρος πήρε την πρώτη κεφαλιά εκμεταλλευόμενος την λανθασμένη έξοδο του Κουέστα. Εν συνεχεία ο Πασαλίδης νίκησε στον αέρα τον Εντιαγέ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.



Στη φάση του γκολ και την ώρα που ο Πασαλίδης πήδηξε και πήρε την κεφαλιά ο Εντιαγέ στην προσπάθεια του να διώξει χτύπησε με το κεφάλι τον αμυντικό του ΟΦΗ. Οι δύο παίκτες έπεσαν στον έδαφος, τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τον Εντιαγέ να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο και έπειτα από λίγο να γίνεται αναγκαστική αλλαγή και τη θέση του να παίρνει ο Μαντσίνι.

Μετά το γκολ ο ΟΦΗ έριξε το ρυθμό της αναμέτρησης, με τον Άρη να μην βρίσκει τρόπο να απειλήσει τους Κρητικούς.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ


Ο Μάντζιος έριξε με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους τον Λούμορ αντί του Γκάνεα. Ο Άρης δεν έδειξε να έχει βελτιώσει την εικόνα, ενώ ο ΟΦΗ ήταν πάλι αυτός που έφτασε κοντά στο γκολ. Στο 50′ ο Λάμπρου εκτέλεσε φάουλ και ο Κουέστα έπεσε εξαιρετικά στην αριστερή του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ. Ο Άρης προσπάθησε περισσότερο με νεύρο να βρει γκολ ισοφάρισης παρά με καθαρό μυαλό και μέσα από οργανωμένες επιθέσεις, Η ομάδα του Μάντζιου ανέβασε την ένταση στο παιχνίδι της, την ώρα που ο Νιόπλιας επέλεξε να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Επί της ουσίας όμως στο 54′ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή του Άρη μετά από χτύπημα φάουλ του Ιτούρμπε, μπλόκαρε σταθερά ο Επασί.

Στο 80′ ο Μάντζιος τα έπαιξε όλα για όλα, ρίχνοντας στο παιχνίδι τους Μάνο και Ματίγια, αντί των Καμαρά και Τζέγκο. Ο Άρης πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90′ από την άσπρη βούλα με τον Μπρούνο Γκάμα, μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Ιτούρμπε, σε ανατροπή του Γιαννούλη.



MVP

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης εκτός από το γκολ που πέτυχε ανοίγοντας το σκορ δεν έχασε καμία μονομαχία στην άμυνα, βάζοντας δύσκολα στους επιθετικούς του Άρη.

ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το πέναλτι στο 89’ που κέρδισε ο Άρης έκρινε την αναμέτρηση χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στους Θεσσαλονικείς, γλιτώνοντας τους από τα χειρότερα.


Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Νίκος Νιόμπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης (65’ Γιαννούλης), Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Γκαγέγιος, Ντε Γκούζμαν, Καστάνιος (71’ Φαν Ντάινεν), Τοράλ (70’ Καμάου), Λάμπρου (83’ Στάικος)

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα (46’ Λούμορ), Σάσα, Τζέγκο (81’ Ματίγια), Ντιαγέ (22’ Μαντσίνι), Ματέο Γκαρσία (39’ Ιτούρμπε), Μπρούνο Γκάμα, Καμαρά (81’ Μάνος)

Ευτυχία Γιαπουτζή 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0