Football Talk

Σέρχιο Ράμος: «Ευγνώμων για τον τρόπο που μου φέρθηκε η Παρί Σεν Ζερμέν»

Σέρχιο Ράμος: «Ευγνώμων για τον τρόπο που μου φέρθηκε η Παρί Σεν Ζερμέν»

Ο Σέρχιο Ράμος θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα στην οποία έκανε σπουδαία καριέρα, καθώς η κληρωτίδα της UEFA έφερε αντιμέτωπες την Ρεάλ Μαδρίτης και την Παρί Σεν Ζερμέν, στους «16» του Champions League.

Και αναφερόμενος στην στάση που έχουν τηρήσει οι ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν προς το πρόσωπο του, ο Ισπανός άσος, επεσήμανε:

Ωστόσο, ως τώρα ο Ράμος που άφησε τους «μερένχες» κι εντάχθηκε στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας, δεν έχει καταφέρει να αγωνισθεί να αποδώσει τα αναμενόμενα, λόγω των τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν.

«Είμαι πολύ ευγνώμων για τον τρόπο που μου φέρθηκαν. Η Παρί Σεν Ζερμέν, πόνταρε σ΄ εμένα και αυτό σου δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Και οι συμπαίκτες μου με έκαναν να νιώσω πολύ ευπρόσδεκτος. Αυτό που μου φάνηκε πιο δύσκολο, ήταν το θέμα του σπιτιού, το γεγονός ότι δεν μπορούσαμε να βρούμε καθόλου ησυχία. Τώρα όμως το έχουμε και μπορούμε να απολαύσουμε την ομάδα και την πόλη.

Σε αποδυτήρια με τόσα αστέρια, είναι περισσότερο αυτό που ζεις μέσα, παρά αυτό που λέγεται έξω. Όλοι μου φέρθηκαν πολύ καλά. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον λίγο καλύτερα για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0