Football Talk

Τζόσουα Κίμιχ: Προχωρά εν τέλει στον εμβολιασμό του ο μέσος της Μπάγερν Μονάχου!

Τζόσουα Κίμιχ: Προχωρά εν τέλει στον εμβολιασμό του ο μέσος της Μπάγερν Μονάχου!
Η περιπέτεια που είχε με τον Covid-19 και το πρόβλημα που του αφήνει στους πνεύμονες, αποτέλεσε έναν καλό λόγο ώστε ο Τζόσουα Κίμιχ τελικά να προχωρήσει στη διαδικασία του εμβολιασμού.
Σχετικά Άρθρα

Ο Τζόσουα Κίμιχ διατηρούσε τις επιφυλάξεις του σχετικά με τον εμβολιασμό του και είχε βρεθεί μάλιστα στο επίκεντρο της κριτικής από αρκετό κόσμο στη Γερμανία. Ο διεθνής μέσος της Μπάγερν Μονάχου εν τέλει βρέθηκε θετικός στον Covid-19 προ ημερών και ακόμα αναρρώνει. Μάλιστα πρόσφατα αποκαλύφθηκε πως θα χάσει όλες τις υπόλοιπες αναμετρήσεις του 2021, λόγω ενός προβλήματος που του αφήνει η ίωση στους πνεύμονες.

Αυτή η περιπέτεια για τον 26χρονο ήταν αρκετή ώστε να αλλάξει... μυαλά και να προχωρήσει στον εμβολιασμό του. Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο ίδιος στον τηλεοπτικό σταθμό ZDFκαι θα προβληθούν το απόγευμα της Κυριακής (12/12), τόνισε ότι: «γενικά ήταν δύσκολο για μένα να διαχειριστώ τους φόβους και τις σκέψεις μου».

Αποκάλυψε δε ότι είναι έτοιμος πλέον για την πρώτη δόση του εμβολίου και δεν θα το αναβάλλει περαιτέρω: «ήμουν καιρό αναποφάσιστος. Εν τέλει σκέφτομαι ότι κακώς δεν προχώρησα στο συγκεκριμένο βήμα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0