Football Talk

Μίλαν – Σαλερνιτάνα 2-0: Σαν σε προπόνηση οι «ροσονέρι» ενόψει Λίβερπουλ (video)

Μίλαν – Σαλερνιτάνα 2-0: Σαν σε προπόνηση οι «ροσονέρι» ενόψει Λίβερπουλ (video)
Η Μίλαν κατάφερε να νικήσει με ευκολία τη Σαλερνιτάνα (2-0) για την 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ιταλίας. Πρώτη θέση για την ομάδα του Πιόλι, με δύο πόντους πάνω από την Νάπολι, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο.

Οι «Ροσονέρι» είχαν εύκολο μεσημέρι στο Σαν Σίρο κόντρα στην ουραγό Σαλερνιτάνα. Ο Φρανκ Κεσιέ άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Ραφαέλ Λεάο.

Στη συνέχεια, ο Αλέξις Σαλεμάκερς με ένα πολύ ωραίο σουτ έγραψε το 2-0 στο 18’ και έτρεξε στον πάγκο για να πάρει την φανέλα του Σίμον Κίαερ για να του αφιερώσει το γκολ. Ο Στέφανο Πιόλι στο δεύτερο ημίχρονο έκανε κάποιες αλλαγές, μιας και το ματς ήταν στο 2-0 και η Σαλερνιτάνα δεν μπορούσε να βγάλει κάποια αντίδραση. Ετοιμάζοντας την ομάδα του για τον μεσοβδόμαδο αγώνα του UEFA Champions League με την Λίβερπουλ.

Μίλαν: Μενιάν, Φλορέντσι, Τομόρι, Ρομανιόλι, Τέο Ερνάντεζ ( 62’Μπαλό-Τουρέ) Μπακαγιόκο (46’ Μπενασέρ), Κεσιέ (79’ Τονάλι), Σαλεμάκερς, Μπραχίμ Ντίαθ, Ράφαελ Λεάο (46’ Μεσίας), Πελέγκρι

Σαλερνιτάνα: Μπέλετς, Μπογκντάν, Γκιομπέρ, Βέσελι, Ζορτέα ( 62’Κεχρίντα) , Ρανιέρι (79’ Γιαροζίνσκι), Ντι Τάτσιο (46’ Κάστανος), Κουλιμπαλί, Σκιαβόνε, Ριμπερί (62’ Τζούριτς), Σίμι (61’ Μπονατσόλι)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0