Football Talk

Σεβίλλη - Βιγιαρεάλ 1-0: Την πήγε δεύτερη θέση ο Οκάμπος, προβληματισμός στo «κίτρινο υποβρύχιο»

Σεβίλλη - Βιγιαρεάλ 1-0: Την πήγε δεύτερη θέση ο Οκάμπος, προβληματισμός στo «κίτρινο υποβρύχιο»
Η Σεβίλλη υποδέχτηκε την Βιγιαρεάλ για την 16η αγωνιστική του Ισπανικού πρωταθλήματος και νίκησε με 1-0 χάρη στο «χρυσό» γκολ του Οκάμπος. Προβληματισμός για τα «Κίτρινα Υποβρύχια» που βρίσκονται στη 12η θέση.

Οι «Ανδαλουσιάνοι» ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και μόλις από το 16ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Λούκας Οκάμπος. Η φάση ξεκίνησε από το λάθος του Αλφόνσο Πεντράθα και το κλέψιμο του Μάρκος Ακούνια, με τον Αργεντίνο μπακ να σεντράρει στον συμπατριώτη του και αυτός με κεφαλιά να κάνει το 1-0.

Η Βιγιαρεάλ έκανε εσωτερικές αλλαγές και όμως η καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του Ζουλέν Λοπετέγκι δεν έδωσε περιθώρια και έτσι διατήρησε αυτό το πολύ σημαντικό 1-0 υπέρ. Η Σεβίλλη με αυτό το σημαντικό τρίποντο σκαρφάλωσε και πάλι στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τέσσερις πόντους πίσω από την πρώτη Ρεάλ Μαδρίτης. Με ανεβασμένη ψυχολογία θα ταξιδέψει την Τετάρτη στο Σάλτσμπουργκ για το κρίσιμο ματς με την τοπική ομάδα για το UEFA Champions League η Σεβίλλη που καίγεται για τους τρεις βαθμούς. 


Σεβίλλη
: Μπουνού, Μοντιέλ, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Ακούνια (63’ Αγκούστινσον), Φερνάντο, Χορδάν, Ράκιτιτς (57’ Ντιλέινι) , Γκόμεζ (80’ Μουνίρ), Οκάμπος (81’ Όλιβερ Τόρρες), Ράφα Μιρ

Βιγιαρεάλ: Ρούλι, Φόιθ, Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Πεντράθα (73’ Εστουπινιάν), Καπού, Παρέχο, Τριγκέρος (62’ Ντιά), Μόι Γκόμεθ (46’ Ζεράρντ Μορένο), Γέρεμι Πίνο (73’ Τσουκουέζε), Πάκο Αλκάθερ (63’ Αλμπέρτο Μορένο)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0