Football Talk

Γουέστ Χαμ – Τσέλσι 3-2: «Σφυροκόπησε» τους Λονδρέζους ο Μαζουακού και έβαλε «φωτιά» στη μάχη της κορυφής! (video)

Γουέστ Χαμ – Τσέλσι 3-2: «Σφυροκόπησε» τους Λονδρέζους ο Μαζουακού και έβαλε «φωτιά» στη μάχη της κορυφής! (video)

Η Τσέλσι προηγήθηκε δύο φορές, όμως η Γουέστ Χαμ είχε τον τρόπο να πάρει μια απίστευτη νίκη στο 87’ με 3-2 στερώντας πολύτιμους βαθμούς στους «μπλε».

Η Γουέστ Χαμ έφτασε με μεγάλη ανατροπή στο τελικό 3-2 απέναντι στην Τσέλσι και οι «μπλε» πλέον ανησυχούν για την απώλεια της κορυφής της βαθμολογίας! Κερδισμένο πέναλτι και γκολ ο Μπόουεν, σκόραρε με υπέροχο τρόπο ο Μαζουακού στο 87' για την ολική επαναφορά των «σφυριών». Γκολ και ασίστ ο Μέισον Μάουντ γι' ακόμα ένα ματς για την ομάδα του Τούχελ που ηττήθηκε πρώτη φορά μετά από δυο μήνες.

 


Από στατική φάση άνοιξε το σκορ η Τσέλσι στο 28’. Ο Τιάγκο Σίλβα κέρδισε την εναέρια μονομαχία με τον Αντόνιο έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, πετάχτηκε και με μία σκαστή κεφαλιά νίκησε τον Φαμπιάνσκι, ο οποίος ακούμπησε την μπάλα με την άκρη των δακτύλων του, αλλά δεν μπόρεσε να αποκρούσει με τους «μπλε» να κάνουν το 0-1.



Έπειτα από κακό γύρισμα του Ζορζίνιο η μπάλα κατέληξε στον Μπόουεν που βγήκε τετ α τετ με τον Μεντί, με τον κίπερ των Λονδρέζων να τον ανατρέπει και να παραχωρεί πέναλτι. Ο Λανσίνι ανέλαβε την εκτέλεση, ισοφαρίζοντας για τους γηπεδούχους στο 40’.



Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Ζίγιεχ είδε από αριστερά την κίνηση του Μάουντ, ο οποίος έκανε το πλασέ στην αριστερή γωνία του Φαμπιάνσκι γράφοντας το 2-1 και δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στους «μπλε» στο 45+1’.



Ο Τσούφαλ έκανε την πάσα για τον Μπόουεν, ο οποίος εκτέλεσε, με την μπάλα να περνά κάτω από τα πόδια του Κρίστενσεν και να καταλήγει στην εστία του Μεντί για το 2-2 στο 56’.



Στο 75’ έχασε μεγάλη ευκαιρία η Γουέστ Χαμ με τον Μπόουεν, ο οποίος έκανε την προβολή από κενή εστία, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης ο Μαζουακού έβαλε για πρώτη φορά μπροστά στο παιχνίδι τους γηπεδούχους. Με τρομερή σέντρα σουτ από τα αριστερά στο 87’ νίκησε τον Μεντί για το τελικό 3-2!



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τσέλσι: Μεντί, Τιάγκο Σίλβα, Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Τζέιμς, Λόφτους – Τσικ, Ζορζίνιο, Αλόνσο (72' Πούλισικ), Μάουντ, Ζίγιεχ (63' Χάντσον - Οντόι), Χάβερτς (46' Λουκάκου)

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Τσουφάλ, Ντόουσον, Ζούμα (70' Φορνάλς), Ντιόπ, Τζόνσον (45' + 2' Μαζουακού), Σούτσεκ, Ράις, Μπόουεν, Λανσίνι (85' Μπενραχμά), Αντόνι


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0