Football Talk

Ολυμπιακός: Χωρίς Σεμέδο, Γκάρι στην Κρήτη - Κερδίζει θέση βασικού ο Ρόνι Λόπες

Ολυμπιακός: Χωρίς Σεμέδο, Γκάρι στην Κρήτη - Κερδίζει θέση βασικού ο Ρόνι Λόπες

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα και να παίρνει μαζί του στην αποστολή 22 παίκτες. 

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Ότι συνέβη στη Λιβαδειά συζητήθηκε και αναλύθηκε εντός των τειχών και πλέον ζητούμενο είναι η αντίδραση με τον Ολυμπιακό να έχει μπροστά του μια από τις δύσκολες αποστολές που θα κληθεί να βγάλει εις πέρας στο φετινό πρωτάθλημα. Ούτως ή άλλως κάθε παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ έχει αυξημένο δείκτη δυσκολίας, πόσο μάλλον απέναντι στον φετινό ΟΦΗ που βρίσκεται στην 4η θέση και έχει μια από τις καλύτερες αμυντικές επιδόσεις στο φετινό πρωτάθλημα. 

«Οι νίκες σε αυτές τις έδρες δίνουν τα πρωταθλήματα», έλεγε ο Πέδρο Μαρτίνς χτες στον Ρέντη και έχει ετοιμάσει την ομάδα του για μια μεγάλη μάχη το απόγευμα του Σαββάτου στο Ηράκλειο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον ΟΦΗ και περιμένει να δει την ομάδα πολύ βελτιωμένη συγκριτικά με τα δύο τελευταία παιχνίδια. 

Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας και φαίνεται πως ο Πορτογάλος έχει καταλήξει στους 11 που θα ξεκινήσει και φυσικά θα είναι όλοι διαφορετικοί από αυτούς βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στην Λιβαδειά. Ο Βατσλίκ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Ο Λαλά δεξιά στην άμυνα, ο Ρέαμπτσιουκ αριστερά και ο Σισέ δίπλα στον Παπασταθόπουλο που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, στο κέντρο της άμυνας. Στον άξονα αναμένεται να ξεκινήσουν οι Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και Αγκιμπού Καμαρά και στην επίθεση οι Μασούρας, Ελ Αραμπί και Ρόνι Λόπες με τον Μαρτίνς να επιβραβεύει τον τελευταίο για τις συνεχόμενες καλές του εμφανίσεις. 

Εκτός αποστολής έμειναν ο Σεμέδο που έδειξε στην Λιβαδειά πως έχει να καλύψει αρκετό έδαφος ακόμα και ο Γκάρι Ροντρίγκες που δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος μετά τις ενοχλήσεις που είχε από το ματς με τον Βόλο. Αντίθετα μέσα στους 22 βρίσκεται το όνομα του Κούντε που ξεπέρασε το πρόβλημα στον αστράγαλο από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. 

Αναλυτικά η αποστολή:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Βρουσάι, Λόπες, Ονιεκουρού, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0