Football Talk

Νίκη Βόλου – Παναιτωλικός 0-1: Πιο κοντά στους «8» οι Αγρινιώτες! (video)

Νίκη Βόλου – Παναιτωλικός 0-1: Πιο κοντά στους «8» οι Αγρινιώτες! (video)

Μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου έκανε ο Παναιτωλικός που απέδρασε από το Πανθεσσαλικό με 1-0 επί της Νίκη Βόλου.

Ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στους «8» είναι πλέον ο Παναιτωλικός αφού με το γκολ του Ντουάρτε επικράτησε με 1-0 στο Πανθεσσαλικό της Νίκης Βόλου.

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Σε γενικές γραμμές ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να κυμαίνονται στους ίδιου ήπιους ρυθμούς. Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η μόνη αξιόλογη ευκαιρία ήταν από πλευράς Παναιτωλικού, με μια κεφαλιά του Ντουάρτε στο 22ο λεπτό, την οποία εξολόθρευσε ο Μπάγιτς.

Από κει και πέρα τα «καναρίνια» έδειχναν μια κακή εικόνα, μέχρι να σημειώσουν την πρώτη τους επικίνδυνη φάση η οποία μετουσιώθηκε και σε γκολ. Πιο συγκεκριμένα στο 44’ ο Μεντόζα μπήκε στην περιοχή, έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και στη συνέχεια ο Ντουάρτε με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0!


Στην ακριβώς επόμενη φάση η Νίκη Βόλου είχε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, «αγγίζοντας» την ισοφάριση! Ο Τζιώρας έκανε το παράλληλο γύρισμα, ωστόσο ο Τσουκαλάς δεν είχε την ισορροπία προκειμένου να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Σε χαμηλό τέμπο ο αγώνας στο δεύτερο μέρος και σε ένα σετ παιχνίδι από πλευράς Παναιτωλικού που είχε το υπέρ του σκορ.

Ένα σουτ του Βέργου (51΄) κι ένα των Βλαχομήτρου (57΄), Ντούαρτε (74΄) «έσπασαν» τη… μονοτονία στο β΄ ημίχρονο, με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να «κλειδώνει» εύκολα τη νίκη της και να αποκτά (εν όψει του επαναληπτικού αγώνα στο Αγρίνιο) σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για την πρόκριση στους «8».



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αλιατίδης (64΄Βασιλείου), Κάσσος, Παναγιωτίδης (87΄Μπάλλας), Μέτσε, Τσουκαλάς (87΄Μπόσιο), Τζοβάρας, Βλαχομήτρος (69΄Μιράντα), Τζιώρας (69΄Τσιμπούκας)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκεζ, Λούι, Βργκοτς (46΄Χουχούμης), Αντούνες, Κορνέλιους, Φλόρες, Τσιγγάρας (46΄Μπακαδήμας), Ντουάρτε (84΄Φυτόπουλος), Χρ. Μπελεβώνης (64΄Στ. Μπελεβώνης), Μεντόζα (84΄Μόρσει), Βέργος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0