Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δύσκολο να προλάβει το ματς με την Άρσεναλ ο Ράνγκνικ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δύσκολο να προλάβει το ματς με την Άρσεναλ ο Ράνγκνικ

Ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι απέναντι στην Άρσεναλ (02/12). 

Σχετικά Άρθρα
Ο Ραλφ Ράνγκνικ είναι και επίσημα από τη Δευτέρα (29/11) ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θα αναλάβει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν ενώ στη συνέχεια θα παραμείνει στην ομάδα ως σύμβουλος  για δύο ακόμη χρόνια.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Daily Mail, Ο Γερμανός τεχνικός δύσκολα θα προλάβει να καθίσει στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» στον εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Άρσεναλ (02/12, 22.15), με τους ιθύνοντες του συλλόγου να πιστεύουν πως ο 63χρονος προπονητής θα μπορέσει να είναι στην άκρη του πάγκου στην αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας τρεις ημέρες αργότερα.

Η καθυστέρηση οφείλεται σε γραφειοκρατικούς λόγους, με τον Γερμανό τεχνικό να περιμένει να εγκριθεί η άδεια εργασίας του αλλά και στους νέους περιορισμούς για τον Covid-19 που ισχύουν ήδη από τα ξημερώματα της Τρίτης στο Ηνωμένο Βασίλειο και πλέον είναι πιο αυστηροί λόγω του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων τις τελευταίες εβδομάδες.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0