Football Talk

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Σεμέδο και οι 6 «μικροί»

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Σεμέδο και οι 6 «μικροί»
Στην έδρα του Λεβαδειακού δοκιμάζεται την Τετάρτη ο Ολυμπιακός για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Πέδρο Μαρτίνς να προσανατολίζεται σε εκτεταμμένο ροτέισον.

Η προσαρμοστικότητα αποτελεί μεγάλο προσόν αυτή την περίοδο στον Ολυμπιακό, καθώς τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και οι μάχες μάινονται σε όλα τα  μέτωπα. Ως εκ τούτου, κανείς δε μπορεί να σταθεί παραπάνω στο τελευταίο παιχνίδι με τον Βόλο. Ακολουθούν τρία παιχνίδια μέσα σε 8 μέρες και τα τρία εκτός έδρας. 

Η αρχή γίνεται την Τετάρτη στην Λιβαδειά για το πρώτο ματς με τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της  6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.  Το γεγονός πως τις δύο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία αλλά και το ότι τα παιχνίδια είναι διπλά, οδηγούν τον προπονητή σε εκτεταμμένο ροτέισον . Μάλιστα δεν αποκλείεται να δούμε για πρώτη φορά μετά από περίπου 3,5 μήνες τον Ρούμπεν Σεμέδο να αγωνίζεται με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δηλώσει, πριν από μερικές εβδομάδες, πως ο συμπατριώτης του είναι πολύ κοντά στο να πάρει χρόνο συμμετοχής και το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό μοιάζει να είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκινήσει η επανένταξη του σε ρυθμούς αγώνων.

Την ίδια ώρα, είναι πολύ πιθανό να επιβραυβευτούν παιδιά από την Β΄ ομάδα που έχουν ξεχωρίσει μέχρι τώρα, σε συνδυασμό πάντα με τις ανάγκες της ομάδας την παρούσα στιγμή. Ούτε ένας , ούτε δύο, αλλά έξι παιδιά από την Β΄ομάδα προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς την Κυριακή και οι περισσότεροι από αυτούς, αν όχι όλοι, θα αγωνιστούν στην Λιβαδειά. Ο λόγος για τους Τόλη Αποστολόπουλο (αριστερός μπακ), Πέτρο Μπαγκαλιάνη (στόπερ), Γιώργο Ξενιτίδη (μέσος), Ιωάννη Κωστή (μέσος), Φώτη Κίτσο (εξτρέμ), Γιώργο Μαρίνο (εξτρέμ).

Δημήτρης Σπηλιόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0