Football Talk

Η μεγαλοψυχία του Κέιν: Έκανε δώρο σε ζευγάρι που ταξίδεψε από τις ΗΠΑ για το Μπέρνλι - Τότεναμ που αναβλήθηκε

Η μεγαλοψυχία του Κέιν: Έκανε δώρο σε ζευγάρι που ταξίδεψε από τις ΗΠΑ για το Μπέρνλι - Τότεναμ που αναβλήθηκε

Ο Χάρι Κέιν υποσχέθηκε να καλέσει ένα ζευγάρι οπαδών σε έναν εντός έδρας αγώνα, ύστερα από τη αναβολή του αγώνα της Τότεναμ με τη Μπέρνλι.

Σχετικά Άρθρα

Το ζευγάρι οπαδών που στάθηκε τυχερό στην ατυχία του, είχε αναρτήσει στο Twitter μια φωτογραφία των δυο τους στο τρένο, με την παρακάτω περιγραφή: «Από το Ντάλας στο Λονδίνο και από εκεί στο Μπέρνλι. Τριανταμία ώρες χωρίς ύπνο, παίρνοντας ενέργεια από καφέ, κράκερς τυριού και περισσότερο καφέ. Χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνι προβλέπονται την ημέρα του αγώνα. Αυτά κάνεις όταν αγαπάς την ομάδα σου».

Μπορεί το άτυχο ζευγάρι να μην κατάφερε να παρακολουθήσει τον αγώνα λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης, ωστόσο, ο κόσμος είδε το tweet τους και έσπευσε να τους παρηγορήσει προσφέροντας τους μέχρι και εισιτήρια για άλλους αγώνες.

Ένας από αυτούς που είδαν το tweet ήταν και ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Αγγλίας και επιθετικός της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, ο οποίος αποφάσισε να κάνει και αυτός τη δική του προσφορά στους δύο οπαδούς.

«Την επόμενη φορά που θα είστε στο Λονδίνο και θα παίζουμε ελάτε στο γήπεδο ως καλεσμένοι μου», ήταν το ξεκάθαρο μήνυμά του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0