Football Talk

Ιταλίδα δημοσιογράφος πέφτει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης σε live σύνδεση! (video)

Ιταλίδα δημοσιογράφος πέφτει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης σε live σύνδεση! (video)
Οπαδοί παρενοχλούν σεξουαλική Ιταλίδα ρεπόρτερ εν ώρα εργασίας.
Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που απεικονίζει την Ιταλίδα δημοσιογράφο Γκρέτα Μπεκάλια να παρενοχλείται σεξουαλική εν ώρα εργασίας! 

Η νεαρή ρεπόρτερ βρισκόταν έξω από το γήπεδο της Έμπολι, μετά το πέρας της αναμέτρησης με τη Φιορεντίνα για την 14η αγωνιστική της Serie A, όταν κάποιοι από τους οπαδούς πέρασαν από δίπλα της και τη φούχτωσαν! Μάλιστα, όλα αυτά συνέβησαν σε live μετάδοση, κάτι που δεν πτόησε καθόλου τους εν λόγω...άντρες. 

Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι από μόνο του απαράδεκτο, αλλά γίνεται ακόμα πιο τραγικό αν αναλογιστεί κανείς ότι πριν από μερικές ημέρες ήταν η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, και όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα της γειτονικής μας χώρας, οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονταν με ένα κόκκινο σημάδι στο πρόσωπό τους, δείχνοντας την ευαισθητοποίησή τους για το θέμα.

Το όνομα της Μπεκάλια έχει γίνει πλέον hashtag και τρεντάρει στο Twitter, με πλήθος κόσμου να καταδικάζει το περιστατικό και να στέκεται στο πλευρό της Ιταλίδας δημοσιογράφου. 

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο. 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0