Football Talk

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Γρανάδα 2-2: Μοιρασιά στο «Σαν Μαμές»

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Γρανάδα 2-2: Μοιρασιά στο «Σαν Μαμές»
Η Αθλέτικ Μπιλμπάο φιλοξένησε την Γρανάδα, στο εναρκτήριο ματς της 15ης αγωνιστικής στην Primera Division. Οι Βάσκοι θεωρητικά ήταν το φαβορί, όμως η ομάδα απ’ την Ανδαλουσία κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα. Ο Ραούλ Γκαρσία στο 10ο λεπτό έκανε το 1-0 για τα «λιοντάρια». Ο Μάτσις στο 25’ ισοφάρισε σε 1-1, για να έρθει εννιά λεπτά μετά ο Μολίνα να κάνει το 1-2! 

Η Μπιλμπάο πίεσε στο δεύτερο μέρος και τελικά έφτασε στην ισοφάριση στο 76’. Για να το πετύχει χρειάστηκε τη… βοήθεια ενός φιλοξενούμενου, καθώς ο Μαξιμιάνο άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από εξέταση του VAR ο Ινίνγκο Μαρτίνεθ αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους.

Μετά το 2-2, η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει 20 βαθμούς και «έπιασε» την Μπαρτσελόνα στην 7η θέση. Η Γρανάδα απ’ την άλλη, έχει 12 πλέον και είναι 16η. Τόσο οι Βάσκοι όσο και η Γρανάδα, έχουν από 14 ματς.


Αθλέτικ Μπιλμπάο (Μαρθελίνο):
Σιμόν, Λέκουε, Άλβαρεθ, Μαρτίνεθ, Μπαλενθιάγα (78’ Πετξάρομαν), Ουίλιαμς, Βενσέντορ, Γκαρσία, Μουνιαίν, Σάνσετ (60’ Γουίλιαμς), Γκαρσία.

Γρανάδα (Μορένο): Μαξιμιάνο, Κουίνι, Τορέντε, Σάντσες (45’ Αμπράμ), Ροτσίνα (66’ Ετεκί), Εσκουντέρο, Μοντόρο, Γκοναλόν, Ματσίς, Σουάρες, Μολίνα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0