Football Talk

Κάλιαρι – Σαλερνιτάνα 1-1: Δεν -Χ-άρηκε κανείς στο ντέρμπι των... ουραγών

Κάλιαρι – Σαλερνιτάνα 1-1: Δεν -Χ-άρηκε κανείς στο ντέρμπι των... ουραγών
Οι δύο ουραγοί της βαθμολογίας της Serie A, Κάλιαρι και Σαλερνιτάνα αναμετρήθηκαν στη Σαρδηνία, ωστόσο το μόνο που κατάφεραν ήταν να μοιραστούν τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού έμειναν στο 1-1.

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι των ουραγών της Serie A, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής.

Η Κάλιαρι φιλοξένησε την Σαλερνιτάνα, με τον πρώτο ημίχρονο να είναι εξαιρετικά μέτριο και χωρίς κλασικές ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Παβολέτι στο 73', ο οποίος είχε περάσει στο ματς μόλις 13 λεπτά νωρίτερα!

Και ενώ η ομάδα από τη Σαρδηνία κρατούσε το τρίποντο στα χέρια της, ήρθε στο 90' Μπονατσόλι να της τα χαλάσει και να χαρίσει τον βαθμό στην ομάδα του, με το 1-1 να παραμένει ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Η Σαλερνιτάνα είναι στην 20η θέση με 8 βαθμούς και η Κάλιαρι στην 19η με τους ίδιους.


Κάλιαρι (Ματζάρι): Κράνιο, Κάσερες, Καπιτέλι, Καρμπόνι, Τσάγκας (60’ Παβολέτι), Νάντες, Γκράσι (46΄ Στρόουτμαν), Μπελανόβα, Μαρίν, Μπάλντε (83’ Ντεϊόλα), Πέντρο.

Σαλερνιτάνα (Κολαντουόνο): Μπέλεκ, Βεσέλι, Γκιόμπερ, Γκαλιόλο, Ρανιέρι (85’ Καπέτσι), Κουλιμπαλί, Όμπι (85’ Βεργκάνι), Ντι Τάτσιο (84’ Κεσριντά), Μπονατσόλι, Γκοντό (40’ Τζορτέα), Τζούριτς (79’ Νουάνκουο).


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0