Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αρνητική απάντηση του Μαντσίνι για τον πάγκο της!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αρνητική απάντηση του Μαντσίνι για τον πάγκο της!

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι απέρριψε την πρόταση των ανθρώπων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του αγγλικού συλλόγου.

Μετά το τέλος της συνεργασίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου αναζητούν τον επόμενο τεχνικό της ομάδας. Στο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ, ο Μάικ Κάρικ ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού προπονητή ωστόσο στους «κόκκινους διαβόλους» υπάρχει η επιθυμία να βρεθεί σύντομα ένας μόνιμος αντικαταστάτης.

Τα ονόματα που ακούγονται είναι αρκετά, με πρώτο φαβορί τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αλλά και τον πρώην προπονητή των Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε. Ωστόσο, λίγες ημέρες νωρίτερα, οι ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσέγγισαν τον τεχνικό της εθνικής Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Η απάντηση που έλαβαν από τον Ιταλό τεχνικό ήταν αρνητική, καθώς όπως τόνισε και ο ίδιος, ο στόχος του αυτή την περίοδο είναι να οδηγήσει τους πρωταθλητές Ευρώπης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στα γήπεδα του Κατάρ.

ΠΗΓΗ: www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0