Football Talk

Ουνιόν Βερολίνου – Χέρτα Βερολίνου 2-0: Το ντέρμπι της γερμανικής πρωτεύουσας, «βάφτηκε» κόκκινο! (video)

Ουνιόν Βερολίνου – Χέρτα Βερολίνου 2-0: Το ντέρμπι της γερμανικής πρωτεύουσας, «βάφτηκε» κόκκινο! (video)
Η Ουνιόν επικράτησε με 2-0 της Χέρτα (20/11) «βάφοντας» το ντέρμπι του Βερολίνου κόκκινο και εξασφάλισε την είσοδό της στην πρώτη πεντάδα του γερμανικού πρωταθλήματος!

Σπουδαία νίκη γοήτρου, ψυχολογίας και βαθμολογικής σημασίας για την Ουνιόν Βερολίνου

Το σύνολο του Ουρς Φίσερ επικράτησε με 2-0 της Χέρτα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Bundesliga και συνέχισε την ξέφρενη πορεία του που το έχει φέρει στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος!


Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Ουνιόν, αφού μόλις στο 9ο λεπτό ο Αβονίγι άνοιξε το σκορ για την ομάδα του! Ο 24χρονος Νιγηριανός φορ βρέθηκε σε θέση βολής και με εξαιρετικό σουτ έγραψε το 1-0!


Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και λίγο έλειψαν να αποκτήσουν προβάδισμα ασφαλείας στο 25ο λεπτό, αλλά η κεφαλιά του Χαραγκούτσι πέρασε ξυστά από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα της Χέρτα. Ό,τι δεν κατάφεραν, ωστόσο, στη συγκεκριμένη φάση, το έπραξαν πέντε λεπτά αργότερα!

Ο Κρίστοφερ Τρίμελ με υπέροχo σουτ εκτός περιοχής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 για την Ουνιόν.


Η Χέρτα προσπάθησε να απαντήσει, αλλά το γκολ του Πέκαρικ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ακυρώθηκε από το VAR λόγω ύπαρξης φάουλ στη φάση, με το διαμορφωθέν σκορ από το 30ο λεπτό να διατηρείται ως σκορ του ημιχρόνου.


Το δεύτερο μέρος δεν ξεκίνησε με την ορμή του πρώτου. Χρειάστηκε να περάσουν περίπου δεκατρία λεπτά για να σημειωθεί κάτι αξιόλογο, όταν ο Μαξ Κρούζε σούταρε από κοντινή απόσταση, αλλά δεν κατάφερε να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του, αφού ο γκολκίπερ της Χέρτα απομάκρυνε σε κόρνερ.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε δραματικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα πως η επόμενη αξιόλογη φάση έλαβε χώρα στο 90ο λεπτό, όταν ο Σεράλδο Μπέκερ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, μην καταφέρνοντας να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε την Ουνιόν να κερδίζει το ντέρμπι της πόλης με 2-0, σε ένα παιχνίδι που, αδιαμφισβήτητα, ήταν η απόλυτη κυρίαρχος.

Ουνιόν Βερολίνου: Λούθε, Φρίντριχ, Νότσε, Μπάουμγκαρτλ, Τρίμελ (90+2' Ριέρσον), Χαραγκούτσι (82' Οζτουνάλι), Κεντίρα, Πρόμελ (72' Μόβαλντ), Γκίσελμαν, Κρούζε (90+1' Βόγκλσάμερ), Αβονίγι (82' Μπέκερ)

Χέρτα Βερολίνου: Σβολόβ, Πέκαρικ (71' Γιαστρζέμπσκι), Σταρκ, Νταρντάι, Πλάτενχαρντ, Ασκασιμπάρ, Τουσάρ (46' Μπελφοντίλ), Ρίχτερ (86' Σέλκε), Σερντάρ, Μίτελσταντ (61' Μπόατενγκ), Πιάτεκ (61' Εκέλενκαμπ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0