Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τελειώνει ο Σόλσκιερ άμεσα, έκτακτη σύσκεψη των Γκλέιζερς σε εξέλιξη!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τελειώνει ο Σόλσκιερ άμεσα, έκτακτη σύσκεψη των Γκλέιζερς σε εξέλιξη!
Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε το διοικητικό συμβούλιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να συζητήσει το μέλλον του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, μετά την ισοπεδωτική ήττα από τη Γουότφορντ με 4-1.
Μετά την ταπεινωτική ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Γουότφορντ (4-1) τα πράγματα για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έγιναν ακόμη πιο δύσκολα. Η ποδοσφαιρική κρίση δεν έχει τέλος και η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» κάλεσε έκτακτη σύσκεψη.

Έχοντας πλέον φτάσει τις πέντε ήττες στα επτά τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, ο Νορβηγός κόουτς βρίσκεται στα σχοινιά, με την διοίκηση της Γιουνάιτεντ να συγκαλεί, σύμφωνα με τους Times, έκτακτο συμβούλιο με όλα τα μέλη, προκειμένου να παρθεί μία απόφαση σχετικά με το μέλλον του 48χρονου.

Η εικονική συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις 9 μ.μ. (ώρας Ελλάδος) με τους όρους αποζημίωσης του Σόλσκιερ να είναι σίγουρα ένα από τα θέματα συζήτησης, ενώ η εφημερίδα προσθέτει ότι η διοίκηση αναμένεται να αυξήσει την οικονομική της προσφορά στον Ζινεντίν Ζιντάν, προκειμένου ο Γάλλος να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Νορβηγού. 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0