Football Talk

ΑΕΚ: Χωρίς Τζαβέλλα και Τάνκοβιτς στο ντέρμπι

ΑΕΚ: Χωρίς Τζαβέλλα και Τάνκοβιτς στο ντέρμπι
Ο Γιώργος Τζαβέλλας το πάλεψε να δώσει το «παρών» όμως η εισήγηση του ιατρικού τιμ ήταν αρνητική – Ενοχλήσεις ένιωσε ο Σουηδός στην προπόνηση του Σαββάτου (20/11).

Χωρίς τους Γιώργο Τζαβέλλα και Μουαμέρ Τάνκοβιτς θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό την Κυριακή (21/11) στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ. Ο Έλληνας διεθνής και στην προπόνηση του Σαββάτου έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Μέχρι την τελευταία στιγμή πάλεψε να δώσει το «παρών» στην αποστολή, ωστόσο η εισήγηση του ιατρικού τιμ ήταν πως θα έπαιρνε μεγάλο ρίσκο αν έπαιζε στο ματς, καθώς ακόμα δεν έχει αποθεραπευτεί στο 100%.

Απ’ την άλλη ο Τάνκοβιτς κατά τη σημερινή προπόνηση ένιωσε μία ενόχληση στον δεξιό προσαγωγό και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.

Η ΑΕΚ δεν θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο το βράδυ. Η ομάδα έχει ραντεβού την Κυριακή το πρωί (11:00) στα Σπάτα για να γίνει προπόνηση – ενεργοποίηση. Στη συνέχεια θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο για φαγητό και ξεκούραση, πριν αναχωρήσει για το ΟΑΚΑ και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0