Football Talk

Αρτέτα για την ανανέωση συμβολαίου του Λακαζέτ: «Είμαι ικανοποιημένος, θα το συζητήσουμε το καλοκαίρι»!

Αρτέτα για την ανανέωση συμβολαίου του Λακαζέτ: «Είμαι ικανοποιημένος, θα το συζητήσουμε το καλοκαίρι»!
Απόλυτα ικανοποιημένος μοιάζει ο Μικέλ Αρτέτα με την αγωνιστική κατάσταση και τον ρόλο του Αλεξάντερ Λακαζέτ στην Άρσεναλ, παραλείποντας ωστόσο να αναφερθεί στο ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του.
Μετέωρη εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται η ανανέωση του συμβολαίου του Αλεξάντερ Λακαζέτ με την Άρσεναλ, με τον Γάλλο επιθετικό να ξεκινά την σεζόν, γνωρίζοντας πως θα είναι η τελευταία του στους «κανονιέρηδες», αλλά εν συνεχεία να καταφέρνει να αντιστρέψει το κλίμα και να γίνεται και πάλι… απαραίτητος.

Για τον λόγο αυτό, υπήρχαν αρκετά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η διοίκηση της ομάδας επιθυμεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ της για μία διετία ακόμη, κατόπιν εισήγησης και του Μικέλ Αρτέτα.

Τις φήμες αυτές, ούτε διέψευσε, ούτε επιβεβαίωσε ο Ισπανός προπονητής της Άρσεναλ. Επισήμανε πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την αγωνιστική κατάσταση του Λακαζέτ, αλλά υπάρχει αρκετή δουλειά ενόψει της λήξης του τρέχοντος συμβολαίου του το καλοκαίρι. Μέχρι τότε, δεν θα υπάρξει κάποια συζήτηση!

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Μικέλ Αρτέτα για τον Αλεξάντερ Λακαζέτ:

«Δεν ξέρω, υπάρχει πολύ δουλειά με το συμβόλαιό του. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με αυτό που κάνει. Δεν θα συζητήσουμε προς το παρόν κάτι, μέχρι και το καλοκαίρι.»

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0