Football Talk

Θέλει τον Μέιτλαντ Νάιλς η Έβερτον – θα στραφεί στον Τσείμπερς αν δεν καταφέρει να συμφωνήσει με την Άρσεναλ!

Θέλει τον Μέιτλαντ Νάιλς η Έβερτον – θα στραφεί στον Τσείμπερς αν δεν καταφέρει να συμφωνήσει με την Άρσεναλ!
Τις περιπτώσεις των Μέιτλαντ Νάιλς και Κάλουμ Τσέιμπερς φαίνεται πως παρακολουθεί η Έβερτον, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, με τα «ζαχαρωτά» να θέλουν να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή, στοχεύοντας στους δύο ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ, είτε με μεταγραφή, είτε με δανεισμό.

Όσο η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει, τόσο τα δημοσιεύματα για ενδιαφερόμενες ομάδες και διάφορους ποδοσφαιριστές θα πληθαίνουν. Όπως ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση των Μέιτλαντ Νάιλς και Κάλουμ Τσέιμπερς για την Έβερτον, με τον Ράφα Μπενίτεθ να θέλει αμφότερους, είτε με κανονική μεταγραφή, είτε με εξάμηνο δανεισμό.

Ωστόσο και οι δύο περιπτώσεις, μόνο απλές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Τουλάχιστον όσο αφορά τον πρώτο, ο οποίος αγωνίζεται συχνά-πυκνά με την Άρσεναλ, παρέμεινε στην ομάδα το καλοκαίρι, παρά την επιθυμία του να αποχωρήσει, η οποία είχε εκφραστεί δημοσία, και βρέθηκε και στην βασική ενδεκάδα στο ματς με την Γουότφορντ, όντας εξαιρετικός.

Από την άλλη, η περίπτωση του Τσέιμπερς παρουσιάζει διαφορετικά δεδομένα. Ο Άγγλος στόπερ της Άρσεναλ, δεν έχει λάβει χρόνο συμμετοχής, έχει κρίνει με γκολ του την αναμέτρηση του Λιγκ Καπ απέναντι στην Λιντς, όπου πέρασε ως αλλαγή, αλλά αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία «ρεζέρβα», με τους Μπεν Γουάιτ, Γκάμπριελ, Χόλντιγνκ και Πάμπλο Μάρι να προηγούνται.

Ωστόσο, δεν έχει δείξει τάσεις φυγής και προς το παρόν δεν θα ήθελε να αποχωρήσει από την Άρσεναλ ως «ελεύθερος». Κοστολογείται με 5 εκατομμύρια, αλλά η Έβερτον δείχνει να προτιμά τον Μέιτλαντ Νάιλς σε πρώτη φάση. Αν η εν λόγω περίπτωση δεν ευδοκιμήσει, τότε ο Κάλουμ Τσέιμπερς θα μπει για τα καλά στα «ραντάρ» του Ράφα Μπενίτεθ!

Δημήτρης Μανάκος


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0