Football Talk

Ολυμπιακός: Πάνοπλος κόντρα στην ΑΕΚ!

Ολυμπιακός: Πάνοπλος κόντρα στην ΑΕΚ!
Για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, ο Χένρι Ονιεκούρου έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και τέθηκε στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού. 

Μπορεί ο Νιγηριανός εξτρέμ να μην προορίζεται για βασικός, αλλά η έγκαιρη επιστροφή του μετά τον τραυματισμό, δίνει μια ακόμα λύση στον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, το βράδυ της Κυριακής στο Ολυμπιακό Στάδιο. Στο αρχικό σχήμα θα δούμε πιθανότατα τον Γκάρι Ροντρίγκες που επίσης έρχεται από τραυματισμό αλλά βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας.

Την ίδια ώρα έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν τις προηγούμενες ημέρες οι Παπασταθόπουλος, Μαντί Καμαρά και Ρέαμπτσιουκ, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να τους προορίζει για την ενδεκάδα.

Μοναδικό πρόβλημα, πλέον, είναι αυτό του Κούντε. Ο Καμερουνέζος μέσος ταλαιπωρήθηκε από ένα διάστρεμμα τις προηγούμενες μέρες, αλλά και αυτός αναμένεται να είναι απολύτως έτοιμος ιατρικά μέχρι την Κυριακή. 

Με γεμάτο το οπλοστάσιο ο Μαρτίνς πονοκεφαλιάζει πλέον για το αρχικό σχήμα και ειδικά για τις θέσεις του άξονα της μεσαίας γραμμής καθώς καλείται να αποφασίσει ποιος εκ των Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Μαντί Καμαρά και Αγκιμπού Καμαρά θα καθίσει στον πάγκο. Μπορεί ακόμα να είναι αρκετά νωρίς, αλλά οι υπόλοιπες θέσεις δύσκολα θα αλλάξουν.

Ο Βάτσλικ θα βρίσκεται στα δοκάρια, οι Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα, ενώ την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες και Ελ Αραμπί. 

Δημήτρης Σπηλιόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0