Football Talk

Ολυμπιακός: Οι τραυματίες και η… πρώτη του Σεμέδο

Ολυμπιακός: Οι τραυματίες και η… πρώτη του Σεμέδο

Μετά το τριήμερο ρεπό οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις ξεκινώντας την προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΚ, με το βάρος να πέφτει στους τραυματίες.

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά πέντε προβλήματα είχε αφήσει στον Ολυμπιακό το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Ιωνικό. Συγκεκριμένα οι Κούντε, Γκάρι Ροντρίγκες και Παπασταθόπουλος είχαν γίνει αναγκαστικές αλλαγές, ενώ με ενοχλήσεις έφυγαν και οι Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά. Παράλληλα, πρόβλημα προέκυψε και με τον Ονιεκούρου που πονούσε στη γάμπα. Ως εκ τούτου η διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων κρίνεται έως και ευεργετική για τους Πειραιώτες ώστε υπάρχει χρόνος για αποθεραπεία, ενώ κανείς από τους παραπάνω δεν ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής του ομάδας.

Σταδιακά όλοι οι διεθνείς θα επιστρέψουν μέχρι την Πέμπτη, ωστόσο μετά το τριήμερο ρεπό ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Φυσικά το βάρος πέφτει στους τραυματίες και ειδικά  σε αυτούς που προορίζει για το βασικό σχήμα ο Πέδρο Μαρτίνς. Παίκτες όπως ο Παπασταθόπουλος, ο Ρέαμπτσιουκ, ο Μαντί Καμαρά και ο Γκάρι Ροντρίγκες ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά πως όλοι θα είναι πανέτοιμοι για να βοηθήσουν την ομάδα τους το βράδυ της Κυριακής. 

Από κει και πέρα, για πρώτη φορά μετά από 4 μήνες ο Ρούμπεν Σεμέδο προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και ξεκινά από τον Πέδρο Μαρτίνς η επανένταξη του στο σύνολο. Στόχος είναι να πάρει παιχνίδια στα πόδια του τις επόμενες εβδομάδες και να πουληθεί τον Γενάρη, αν και κανείς δε μπορεί να αποκλείσει την έκπληξη της παραμονής στην παρούσα φάση. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0