Football Talk

Ζντοβτς: «Πρέπει να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, υπάρχει μεγάλη πίεση»

Ζντοβτς: «Πρέπει να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, υπάρχει μεγάλη πίεση»
Ο Γιούρι Ζντοβτς μίλησε για το ματς της Ζαλγκίρις με τον Παναθηναϊκό (16/11, 20:00) και αναφέρθηκε στην πίεση που υπάρχει για νίκη.

«Ναι, είναι ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε. Έχουμε μεγάλη πίεση. Έχουμε βελτιωθεί σε κάποιους τομείς, αν είχαμε παίξει εξυπνότερα στη Μαδρίτη θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το ματς», είπε ο Ζντοβτς.

Και συνέχισε: «Κάποιες φορές σκέφτομαι τι θα γίνει αν χάσουμε ξανά (σ.σ.: 0-10), αλλά πιστεύω ότι τα πάντα είναι στα χέρια μας. Η πίεση έρχεται από παντού, από τους δημοσιογράφους, τους θεατές και μεγαλώνει. Αλλά αν δεν μπορούμε να την αντέξουμε, τότε πρέπει να σταματήσουμε να παίζουμε».

Ο Σλοβένος προπονητής εξήγησε ότι ο Τζος Νέμπο έχει πιθανότητες να αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ταξίδεψε στο Κάουνας χωρίς τον ασθενή Νεμάνια Νέντοβιτς, και πρόσθεσε: «Ο Παναθηναϊκός δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, ξέρω τους Έλληνες πολύ καλά και θα κάνουν τα πάντα για να επικρατήσουν αύριο. Έχουν πολλούς "λεγεωνάριους", γνωρίζω τον προπονητή τους, και αν θέλουμε να κερδίσουμε, θα πρέπει να δούμε πρώτα το δικό μας παιχνίδι».

Ο Ζντοβτς μίλησε για τον Ντάριλ Μέικον: «Είναι ένας σκόρερ. Έχουν 2-3 παίκτες που κρατάνε την μπάλα για μεγάλο διάστημα και είναι στη λίστα των σκόρερ. Το πιο σημαντικό είναι να μην έχουμε ένα παίκτη που θα μας βάλει πολλούς πόντους».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0