Football Talk

Αρτέτα για Βενγκέρ: «Αυτός είναι η αιτία που έγινα προπονητής»

Αρτέτα για Βενγκέρ: «Αυτός είναι η αιτία που έγινα προπονητής»
Ο Μικέλ Αρτέτα παραχώρησε συνέντευξη στο Sky Sports, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος ήταν έμπνευση για εκείνον για να γίνει προπονητής.

Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε πως έγινε προπονητής, επειδή τον παρακίνησε η δουλειά του Βενγκέρ στους «κανονιέρηδες», ωστόσο τόνισε ότι θα ήθελε να δίνει πιο συχνά ο Αλσατός τεχνικός το «παρών» στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αρτέτα για τον Βενγκέρ: «Αν δεν ήταν αυτός δεν θα ήμουν στη θέση που είμαι σήμερα και δεν θα απολάμβανα την καριέρα που είχα. Αυτός είναι η αιτία που έγινα προπονητής. Ήμουν νέος και είχα τις ιδέες μου, αλλά είναι διαφορετικό επίπεδο έμπνευσης σχετικά με το πως προσεγγίζω τα παιχνίδια λόγω του Βενγκέρ.

Ήταν πολύ καλός στο να μπορεί να μεταδώσει τι σημαίνει ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος στους παίκτες και έβαλα διαφορετικά ερωτηματικά σε μένα. Γι' αυτό άρχισα να μελετάω και να παίρνω τα μαθήματα προπονητικής πιο σοβαρά.

Θα τον ήθελα να δίνει πιο συχνά το παρών στην ομάδα. Πιστεύω ότι θα άρεσε στους παίκτες, θα επωφελούνταν, θα έπαιρναν έμπνευση από αυτόν και θα ήταν ένα μεγάλο σπρώξιμο για την ομάδα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0