Football Talk

Ολυμπιακός: Με «κλειστά χαρτιά» κόντρα στον Ιωνικό για το +3

Ολυμπιακός: Με «κλειστά χαρτιά» κόντρα στον Ιωνικό για το +3

Να εκμεταλλευτεί την γκέλα της ΑΕΚ και να ξεφύγει με 3 βαθμούς από τον «δικέφαλο» θέλει ο Ολυμπιακός που υποδέχεται τον Ιωνικό στο Φάληρο, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην έχει δείξει το παραμικρό για την ενδεκάδα.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος 


Να επιστρέψει στις νίκες αφήνοντας πίσω του την «σκληρή» ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και να πάει με ηρεμία στην διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, θέλει ο Ολυμπιακός που φιλοξενεί απόψε (19:30) τον Ιωνικό στο «Γεώργιος Καραισκάκης». Οι Πειραιώτες θέλουν να εκμεταλλευτούν την χθεσινή απώλεια της ΑΕΚ στη Ριζούπολη και να πάνε στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής, στο ΟΑΚΑ, με ένα προβάδισμα τριών βαθμών.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε 24 παίκτες στην αποστολή, μεταξύ τους τους Μπουχαλάκη, Γκάρι Ροντρίγκες και Ρεάμπτσιουκ που αντιμετώπισαν τις προηγούμενες ημέρες προβλήματα τραυματισμών. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πέρασε μια θλάση στον οπίσθιο μηριαίο, ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι ταλαιπωρήθηκε από τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Μολδαβός αριστερός μπακ είχε πρησμένο αστράγαλο από το πάτημα του Μπαρκόκ στο τελευταίο παιχνίδι με την Άιντραχτ. Εκτός αποστολής έμεινε μόνο ο Καρμπόβνικ που αναμένεται να επιστρέψει μετά την διακοπή.

Από κει και πέρα, στις προπονήσεις που μεσολάβησαν ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα χαρτιά του, θέλοντας να έχει όλους τους παίκτες σε πλήρη ετοιμότητα. Παρόλαυτα, θεωρείται αρκετά πιθανό να πάρουν φανέλα βασικού τόσο ο Σισέ, όσο και ο Κούντε και δεν αποκλείεται να πάρουν ανάσες ποδοσφαιριστές που έχουν σηκώσει αρκετό βάρος μέχρι τώρα, όπως ο Παπασταθόπουλος και ο Μαντί Καμαρά. 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0