Football Talk

Οπαδοί Ατρομήτου σε ποδοσφαιριστές: «Ξεφτιλίζετε την ομάδα με την συμπεριφορά σας…»

Οπαδοί Ατρομήτου σε ποδοσφαιριστές: «Ξεφτιλίζετε την ομάδα με την συμπεριφορά σας…»
Τα… έψαλλαν στους παίκτες του Ατρομήτου οι οπαδοί της ομάδας, μετά την άφιξη των Περιστεριωτών από την Κρήτη και την νέα ήττα από τον ΟΦΗ.

Περίπου 100 άτομα βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (6/11), στο προπονητικό κέντρο της ομάδας Μαζαράκη, όπου και περίμεναν την αποστολή να επιστρέψει από την Κρήτη, για να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους και την απογοήτευσή τους, για την εικόνα που εμφανίζει η ομάδα και τα αρνητικά αποτελέσματα.

Όταν η αποστολή έφτασε στο Μαζαράκη, οι οπαδοί των «κυανόλευκων» τα έψαλαν τόσο στους παίκτες, όσο και στην διοίκηση. Μάλιστα κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε ωστόσο χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

«Ξεφτιλίζετε την ομάδα είτε με τη συμπεριφορά σας προς τον κόσμο, είτε με την αγωνιστική εικόνα σας στο γήπεδο. Υπάλληλοι άμα δεν γουστάρετε να σηκωθείτε και να φύγετε από την ομάδα, δεν υπάρχει άλλη υπομονή . Δεν παίζει κανένας σας για την ομάδα και τον κόσμο, τιμήστε τουλάχιστον τα λεφτά που παίρνετε, αδιάφοροι, μισθοφόροι», ήταν ορισμένα από τα λόγια που ακούστηκαν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0