Football Talk

Μπεσίκτας - Τράμπζονσπορ 1-2: Διπλό τίτλου μέσα στην Κωνσταντινούπολη για Μπακασέτα και Σιώπη (Video)

Μπεσίκτας - Τράμπζονσπορ 1-2: Διπλό τίτλου μέσα στην Κωνσταντινούπολη για Μπακασέτα και Σιώπη (Video)

Η Τραμπζονσπόρ επικράτησε με γκολ στο 96' της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη κι έκανε άλλο ένα βήμα για το πρωτάθλημα. Τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή ο Μπακασέτας.

Σχετικά Άρθρα
Μπορεί ακόμα να διανύουμε την 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Τουρκίας, αλλά η Τραμπζονσπόρ αρχίζει από νωρίς και βάζει γερές βάσεις για το πρώτο της πρωτάθλημα μετά το μακρινό 1984. Και αυτό γιατί η ομάδα των «δικών» μας Μπακασέτα και Σιώπη επικράτησε μέσα στο «Vodafone Park» της Μπεσίκτας με 2-1 και συνεχίζει να αποσπάται από τους αντιπάλους της.

Η Τραμπζονσπόρ παρά το γεγονός ότι είδε τον καλύτερο της παίκτη, τον Τάσο Μπακασέτα να γίνεται αναγκαστική αλλαγή στο 31', κατάφερε να προηγηθεί στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Ομούρ. Οι «μαύροι αετοί» απάντησαν με τον Λαριν στο 62' και προσπάθησαν για την ολική ανατροπή.

Η Τραμπζονσπόρ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με τον Κορνέλιους στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε 2-1 και πήρε μια τεράστια νίκη απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια. Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Τραπεζούντας έφτασε τους 30 βαθμούς επτά περισσότερους από την Χατάγιασπορ η οποία αγωνίζεται την Κυριακή.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0