Football Talk

ΟΦΗ – Ατρόμητος 2-0: Παράσταση για έναν ρόλο με μόνο πρωταγωνιστή τον… Ντουρμισάι! (video)

ΟΦΗ – Ατρόμητος 2-0: Παράσταση για έναν ρόλο με μόνο πρωταγωνιστή τον… Ντουρμισάι! (video)
Ο ΟΦΗ, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φιορίν Ντουρμισάι επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου στο Γεντί Κουλέ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League, αποτέλεσμα που τον έφερε στην έκτη θέση της βαθμολογίας!

Κυνική εμφάνιση, σπουδαίο τρίποντο για τον ΟΦΗ!

Οι Κρητικοί επικράτησαν του Ατρομήτου με 2-0, σε ένα ματς που κρίθηκε από την κυνικότητα του Ντουρμισάι, που σκόραρε δις εντός τριών λεπτών (7', 10') αλλά και από τα αμυντικά λάθη της ομάδας του Περιστερίου που τον διατήρησαν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς να έχει γευτεί τη χαρά της νίκης μετά από εννέα αγωνιστικές!


1ο ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους!

Μόλις στο 7ο λεπτό, ο Φιορίν Ντουρμισάι εκμεταλλεύθηκε την ασυνεννοησία των Χατζηισαΐα-Πίριτς και προ κενής εστίας δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0!


Τρία λεπτά αργότερα, ο ΟΦΗ απέκτησε προβάδισμα «ασφαλείας», με τον ίδιο δράστη!

Ξανά από ολιγωρία στην άμυνα της ομάδας του Περιστερίου, ο επιθετικός των Κρητικών ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 με όμορφο πλασέ!


Στο 25ο λεπτό, το σύνολο του Νίκου Νιόπλια λίγο έλειψε να… τελειώσει την αναμέτρηση, όταν ο φαν Ντάινεν έφυγε στην πλάτη της άμυνας, ο Πίριτς δεν εκτίμησε σωστά την εξέλιξη της φάσης, αλλά με κάποιον τρόπο κατάφερε να απομακρύνει, κρατώντας το σκορ του πρώτου ημιχρόνου στο 2-0!

2ο ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο δεν θύμιζε σε τίποτα το πρώτο, ειδικά στο ξεκίνημά του. 

Η πρώτη αξιοσημείωτη ευκαιρία έγινε στο 65ο λεπτό, όταν το σουτ του Μπετινέλι πέρασε έξω από την εστία του Επασί. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Χαρίση να απειλήσει, αλλά ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ ήταν και πάλι σε ετοιμότητα διατηρώντας το 2-0 υπέρ της ομάδας του.

Στα εναπομείναντα λεπτά του παιχνιδιού, μόνο μία εξαιρετική προσπάθεια του Λάμπρου στο 84ο λεπτό, φάνηκε ικανή να αλλάξει τα δεδομένα της αναμέτρησης προς το... καλύτερο για τους Κρητικούς, αλλά παρότι κατέληξε στα δίχτυα, δεν μέτρησε αφού ακυρώθηκε ως οφσάιντ. 

Το 2-0 παρέμεινε ως τελικό σκορ της αναμέτρησης, με τους Κρητικούς να παίρνουν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα απέναντι στον Ατρόμητο και μία τεράστια βαθμολογική «ανάσα».


MVP
Αναμφισβήτητα ο Φιορίν Ντουρμισάι! Με την επιθετική του οξυδέρκεια εκμεταλλεύθηκε στον μέγιστο βαθμό τα λάθη της άμυνας του Ατρομήτου και υπέγραψε τη νίκη της ομάδας του με δύο δικά του γκολ.


Η φάση του αγώνα
Η λάθος συνεννόηση των Πίριτς-Χατζηισαΐα στο 7ο λεπτό, που ουσιαστικά χάρισε το 1-0 στον ΟΦΗ και άνοιξε τον δρόμο για μία επικράτηση των Κρητικών, ίσως με πιο εύκολο τρόπο απ' ό,τι θα περίμεναν!

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τοράλ (78' Ναμπί), Μεγιάδο, Γκαλέγκος, Λάμπρου, Ντουρμισάι, φαν Ντούινεν (78' Καμάου)

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Πίριτς, Χατζηισαΐας, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Βασιλαντωνόπουλος (46' Κιβρακίδης), Σάλομον, Χαρίσης (71' Ντένιτς), Καστεγιάνο (46' Κλωναρίδης), Τόμας (71' Σπιριντόνοβιτς), Μουνίθ (84' Κωτσόπουλος), Κουλούρης

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0