Football Talk

Ολυμπιακός Β΄ - ΠΑΟΚ Β΄ 3 - 1: Αυτογκόλ, πέναλτι και νικητές οι... «ερυθρόλευκοι» (video)

Ολυμπιακός Β΄ - ΠΑΟΚ Β΄ 3 - 1: Αυτογκόλ, πέναλτι και νικητές οι... «ερυθρόλευκοι» (video)
Σ' ένα παιχνίδι που είχε τα πάντα (αυτογκόλ, πέναλτι, μπουκάλια να πέφτουν από την εξέδρα), ο Ολυμπιακός Β΄ επικράτησε 3-1 του ΠΑΟΚ Β΄ και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στην Superleague 2.

Ο Ολυμπιακός Β΄ ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα της Super League 2 με νίκη επί του ΠΑΟΚ με 3-1 στο «Ελ Πάσο».

Ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 13' έπειτα από αυτογκόλ του Καλογερόπουλου. Στο παιχνίδι υπήρχαν αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα από τις δύο ομάδες και να δημιουργούν λίγες καλές φάσεις στην αντίπαλη εστία.

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος στο δεύτερο μέρος και πέτυχε τρία γκολ με τα οποία πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αρχικά ισοφάρισε με τον Κίτσο στο 65'. Ο Αλγκασίμ Μπα στο 72' έφερε τούμπα το παιχνίδι από την άσπρη βούλα, ενώ ο Βοΐλης στο 87' σφράγισε την επικράτηση των ερυθρολεύκων.

Στα αρνητικά ήταν η εκτόξευση μπουκαλιών από τους φίλους του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, όταν δημιουργήθηκε μια ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.

Ολυμπιακός Β' (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Μπα, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Νίκολιτς, Μαρίνος, Τσίτσος, Κωστή, Σουρλής.

ΠΑΟΚ Β' (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Καλουτσκίδης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ουεντραόγκο, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός, Τζήμας, Γαϊτανίδης, Πανίδης.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0