Football Talk

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Χωρίς Κόστιτς και Πασιένσια κόντρα στον Ολυμπιακό

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Χωρίς Κόστιτς και Πασιένσια κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο βιονικός Φιλιπ Κόστιτς είναι η ηχηρή απουσία από την αποστολή της Άιντραχτ Φρανκφούρτης ενόψει της μάχης στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό. Εκτός και οι Πασιένσια, Λεντς, Χρούστιτς.

Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης την τελευταία τριετία, Φίλιπ Κόστιτς δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας στην Αθήνα, για να αντιμετωπίσει την Πέμπτη το βράδυ τον Ολυμπιακό. Για τη 4η αγωνιστική του UEFA Europa League ο Σέρβος μέσος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό και έμεινε στη Φρανκφούρτη για αποθεραπεία. Το ίδιο πρόγραμμα ακολουθεί και ο μέσος Χρούστιτς, παίκτης που δεν θεωρείται βασικός για την Άιντραχτ.

Οι «Αετοί» προπονήθηκαν για τελευταία φορά την Τετάρτη το πρωί στη Φρανκφούρτη και εν συνεχεία αναχώρησαν με 21 ποδοσφαιριστές για την Αθήνα. Σ’ αυτήν δεν βρίσκονται επίσης ο τραυματίας Γκονσάλο Πασιένσια και ο μπακ-χαφ Λεντς, που απουσιάζει αρκετό καιρό. Πρόλαβαν αντιθέτως οι Γιάκιτς και Ρόντε, που αντιμετώπιζαν μικροπροβλήματα τις τελευταίες ημέρες.

Καταλαβαίνει κανείς πως μόνο και μόνο η απουσία του Κόστιτς αποτελεί σημαντικό πλήγμα για τη γερμανική ομάδα και μεγάλο πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό. Ο Όλιβερ Γκλάσνερ επέλεξε τους εξής παίκτες για τη δεύτερη κόντρα με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Τερματοφύλακες: Kevin Trapp, Diant Ramaj, Jannik Horz.
Αμυντικοί: Evan Ndicka, Stefan Ilsanker, Martin Hinteregger, Almamy Toure, Makoto Hasebe, Timothy Chandler, Danny da Costa, Tuta, Erik Durm.
Μέσοι: Kristijan Jakic, Djibril Sow, Daichi Kamada, Sebastian Rode, Jens Petter Hauge, Aymen Barkok, Jesper Lindström.
Επιθετικοί: Sam Lammers, Rafael Santos Borré.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0