Football Talk

Νόριτς - Λιντς 1-2: Βύθισε… τα «καναρίνια» ο Μπιέλσα και έγραψε ιστορία! (video)

Νόριτς - Λιντς 1-2: Βύθισε… τα «καναρίνια» ο Μπιέλσα και έγραψε ιστορία! (video)

Η Νόριτς δεν κατάφερε να πάρει ούτε τώρα τη νίκη και γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Λιντς, παραμένοντας τελευταία στη βαθμολογία.

Στο ντέρμπι των ουραγών, η Νόριτς των Δημήτρη Γιαννούλη και Χρήστου Τζόλη ήρθε αντιμέτωπη με τη Λιντς στο Κάροου Ρόουντ, με στόχο την πρώτη της νίκη στην φετινή Premier League.


Tο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτό που πρόσφερε άφθονο θέαμα, με τις δύο ομάδες να βρίσκουν τρία γκολ σε μόλις 5 λεπτά. Ο ποιοτικότερος με διαφορά παίκτης της Λιντς τη φετινή σεζόν ήταν και αυτός που της έδωσε το προβάδισμα στο Κάροου Ρόουντ. Ο λόγος για τον Ραφίνια που με ένα όμορφο σλάλομ μπήκε στην περιοχή και έκανε το 1-0 στο 56ο λεπτό δίνοντας αέρα νικητή στην ομάδα του.

Η Νόριτς δεν άργησε να απαντήσει και μόλις 2 λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Ομομπαμιντέλε από εκτέλεση κόρνερ κατέληξε στα δίχτυα του Μελιέ, που δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε κάνει δώρο τη στημένη φάση στους γηπεδούχους.

Άμεση ήταν η απάντηση των παικτών του Μαρσέλο Μπιέλσα που βρήκαν το γκολ με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, όταν ο Ροντρίγκο βρέθηκε με τη μπάλα έξω από την περιοχή και το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στα δίχτυα μετά από λάθος εκτίμηση του Κρουλ. Αυτό ήταν το γκολ νούμερο «100» που δέχεται η Νόριτς στην Premier League σε μόλις 48 παιχνίδια υπό τις οδηγίες του Ντάνιελ Φάρκε.

Στα υπόλοιπα λεπτά, η Λιντς ήταν αυτή που εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα των γηπεδούχων με τους Ραφίνια και Ροντρίγκο να τρέχουν στις αντεπιθέσεις, χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν τη σωστή επιλογή στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Οι παίκτες του Ντάνιελ Φάρκε δεν κατάφεραν να βρουν το πολυπόθητο γκολ και έτσι παρέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με τους παίκτες της Νόριτς να αποχωρούν εν μέσω αποδοκιμασιών από τον αγωνιστικό χώρο.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0