Football Talk

Λαμία – Ατρόμητος 2-2: Αρνούνται τη νίκη οι Περιστεριώτες... (video)

Λαμία – Ατρόμητος 2-2: Αρνούνται τη νίκη οι Περιστεριώτες... (video)

Χωρίς νικητή αλλά με πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Λαμίας και Ατρομήτου, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2 για την 8η αγωνιστική της Super League.

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν Λαμία και Ατρόμητος στο ΔΑΚ της ομάδας από τη Φθιώτιδα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League. Με αυτό το αποτέλεσμα οι μεν Περιστεριώτες συνέχισαν το αρνητικό σερί τους χωρίς νίκη για τη φετινή σεζόν, ενώ οι δε γηπεδούχοι δεν πήραν για ακόμη μία φορά τρίποντο στην έδρα τους.

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Αν και η Λαμία μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, σημειώνοντας επικίνδυνες με πρωταγωνιστή τον Αραμπούλι, το γκολ ήρθε από πλευράς Ατρομήτου. Συγκεκριμένα μια στατική φάση έδωσε τη λύση στους φιλοξενούμενους με τον Καρτάλη να εκτελεί το κόρνερ και την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά, αιφνιδιάζοντας έτσι τον Γκαραβέλη ο οποίος δεν μπόρεσε να την ελέγξει. Στη συνέχεια ο Στρούγγης που βρισκόταν στην πλάτη του κίπερ, από κοντά έκανε το 1-0 στο 19ο λεπτό.

Αυτό ήταν μόλις το πρώτο γκολ που σημείωσαν οι Περιστεριώτες μακριά από την έδρα τους για τη φετινή σεζόν.

Στη συνέχεια της αναμέτρησης οι δύο ομάδες είχαν εξισορροπήσει σε γενικές γραμμές τον ρυθμό, με τις ευκαιρίες να είναι λίγες αλλά μοιρασμένες. Ένα λάθος από πλευράς Ατρομήτου, όμως, ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα και να χαρίσει μια χρυσή ευκαιρία στη Λαμία.

Δευτερόλεπτα πριν από την ανάπαυλα ο Σκόνδρας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του και έκανε το 1-1.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η υπεροχή του Ατρομήτου ήταν εμφανής από τα πρώτα μόλις λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου ασκούσαν ασφυκτική πίεση στους αντιπάλους, η οποία εν τέλει απέφερε καρπούς.

Στο 58’ οι Περιστεριώτες κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον Ντένιτς, έπειτα από μια ωραία αντεπίθεση, να ανοίγει την μπάλα δεξιά στον Βασιλαντωνόπουλο και εκείνος με ωραίο πλασέ να κάνει το 2-1.

Η Λαμία όμως δεν κατέθεσε τα όπλα και θέλησε να ψάξει ένα ακόμη γκολ προκειμένου να ισοφαρίσει για δεύτερη φορά, το οποίο τελικά βρήκε! Στο 79’ και μετά από εκτέλεση του κόρνερ του Προβυδάκη η μπάλα πέρασε από όλους κόντραρε πάνω στον Βασιλαντωνόπουλο, με τον Αραμπούλι να παρεμβαίνει και να σιγουρεύει το 2-2 για την ομάδα του.

O MVP

Ο Μπατσάνα Αραμπούλι. Ο Γεωργιανός ήταν πρωταγωνιστής σε όλες τις επιθέσεις της αναμέτρησης για τη Λαμία, ενώ αποτέλεσε και τον «λυτρωτή» για την ομάδα του με το γκολ που σημείωσε στο 79’.

Η φάση του αγώνα

Το αυτογκόλ που σημείωσε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο κεντρικός αμυντικός του Ατρομήτου λειτούργησε σαν αρνητικός πρωταγωνιστής για την ομάδα του Περιστερίου, «χαρίζοντας» ένα γκολ στη Λαμία το οποίο απεδείχθη καθοριστικό για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου)Γκαραβέλης, Σκόνδρας (62' Προβυδάκης), Γκόλεμιτς, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης (62' Γκέντσογλου), Μπεχαράνο, Τιρόνε (78' Τσούκαλος), Μανούσος (85' Μαζουλουξής), Καραμάνος (62' Ελευθεριάδης), Αραμπούλι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (87' Μουνίθ), Στρούγγης, Κ. Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Καστεγιάνο, Σάλομον, Ντένιτς (67' Νάτσος), Μπεντινέλι (75' Κιβρακίδης), Καρτάλης (75' Κλωναρίδης), Κουλούρης

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0