Football Talk

Γεβγέν Σάκχοφ: «Στόχος το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, το επιβάλλει η ιστορία της ΑΕΚ!»

Γεβγέν Σάκχοφ: «Στόχος το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, το επιβάλλει η ιστορία της ΑΕΚ!»

Ο Γέβγεν Σάκχοφ σχολίασε την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Άρη (31/10, 19:30) στα κανάλια της COSMOTE TV, ενώ αναφέρθηκε στους στόχους της φετινής σεζόν και την επιστροφή-στήριξη του κόσμου στο ΟΑΚΑ.

Ο Γεβγέν Σάκχοφ παραχώρησε δηλώσεις στα κανάλια της COSMOTE TV, όπου αναφέρθηκε στην επερχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη (31/10, 19:30)

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ξέρουμε ότι ως ομάδα διαθέτουν καλούς παίκτες μπροστά. Είναι καλά οργανωμένοι, έχουν ποιότητα. Προετοιμάζουμε το παιχνίδι μας, λαμβάνοντας υπόψιν και τον αντίπαλο. Είναι σημαντικό παιχνίδι, όπως και όλα τα υπόλοιπα. Οπότε πρέπει να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι και να προετοιμαστούμε καλά για το ματς. 

Φυσικά, δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς, χρειάζεται χρόνος. Όμως, μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε ως ομάδα στα κριτήρια και σε όσα θέλεις ο προπονητής από εμάς. Είμαστε σε μία διαδικασία βελτίωσης και είναι σημαντικό μέρα με τη μέρα να βελτιωνόμαστε ως ομάδα».

Παράλληλα, σχολίασε την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα και τη στήριξή του:

«Ο κόσμος αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Μας βοηθά πολύ, μας υποστηρίζει στα εκτός κι εντός έδρας παιχνίδια. Μας δίνει ενέργεια και μας κάνει να καταλαβαίνουμε τη σπουδαιότητα ενός αγώνα. Παίζουμε για τον κόσμο, ο οποίος περιμένει πολλά από εμάς», ενώ για τους στόχους της φετινής σεζόν, ανέφερε:

«Δεν είναι απλώς θέμα δικό μας. Είναι στην ιστορία της ΑΕΚ, είναι πάντα έτσι. Είναι μεγάλη ομάδα, παλεύει πάντα για τους μεγαλύτερους στόχους. Οπότε κάθε φορά, κάθε χρόνο οι στόχοι είναι ίδιοι. Οι υψηλότεροι που μπορούμε να πετύχουμε, το Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Να είμαστε πρωταθλητές».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0