Football Talk

Ολυμπιακός: Τα αποδυτήρια και η ενδεκάδα στο Αγρίνιο

Ολυμπιακός: Τα αποδυτήρια και η ενδεκάδα στο Αγρίνιο
Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αποδείξει πως είναι δίκαιος προπονητής και με τον αποκλεισμό του Ονιεκούρου από την αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό στέλνει μήνυμα κυρίως στους υπόλοιπους εξτρέμ του ρόστερ και μετά στον Νιγηριανό. Τα πλάνα του Πορτογάλου για την ενδεκάδα. 
Σχετικά Άρθρα
Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Μακράν του δεύτερου ο Χένρι Ονιεκούρου είναι ο εξτρέμ που έχει πάρει τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα από τον Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό του 2021-22. Έχοντας στην πλάτη ένα πολύ αξιόλογο βιογραφικό και αποδεδειγμένα προσόντα που έχει ανάγκη η ομάδα, ο Πορτογάλος τον εμπιστεύτηκε και περίμενε μέσα από τον ρυθμό που θα αποκτούσε θα τα έβγαζε όλα αυτά στο γήπεδο.

Για την ώρα, όμως, ο Ονιεκούρου έχει μόλις 1 γκολ σε 11 συμμετοχές και παρά την προσήλωση που δείχνει στο τακτικό κομμάτι, η συνεισφορά του στην επιθετική λειτουργία της ομάδας είναι ελάχιστη. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν τον ξεγράφει. Ίσα - ίσα. Σύντομα θα του δώσει και πάλι την ευκαιρία για να δείξει την αξία του.

Ωστόσο, με τον αποκλεισμό του από την αποστολή στο Αγρίνιο, ο Μαρτίνς στέλνει μήνυμα στους υπόλοιπους εξτρέμ του ρόστερ. Στον Ρόνι Λόπες, κυρίως, αλλά και στον Μάριο Βρουσάι. Να πάρουν την ευκαιρία, να παλέψουν για περισσότερο χρόνο. Ένα μήνυμα εντός των τειχών πως όλοι έχουν την δυνατότητα να αποδείξουν πως αξίζουν. Πως κανείς δεν ξεγράφετε με μια δύο μέτριες εμφανίσεις. Ένα μήνυμα και προς τον Χένρι Ονιεκούρου πως δεν… παίζει μόνος του για την θέση και χρειάζεται να βελτιωθεί. 

Εκ των πραγμάτων, το σημερινό ματς στο Αγρίνιο προσφέρετε για ευκαιρίες. Ο Μπουχαλάκης έμεινε στην Αθήνα, ο Ονιεκούρου το ίδιο, ο Γκάρι Ροντρίγκες έρχεται από έναν μικροτραυματισμό, ενώ ο Σισέ είναι τιμωρημένος για την Πέμπτη και ο Μπα που θα τον αντικαταστήσει χρειάζεται ρυθμό. Έτσι λοιπόν, δεν αποκλείεται η ενδεκάδα να έχει αρκετά νέα πρόσωπα. Ο Βατσλίκ αναμένεται να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα δεξιά ο Λαλά, αριστερά ο Ρέαμπτσιουκ με τον Καρμπόβνικ να έχει και αυτός τις πιθανότητες του, ενώ παρτενέρ του Παπασταθόπουλου στα στόπερ θα είναι πιθανότατα ο Μπα. Στον άξονα ο Εμβιλά είναι σίγουρος με τους Κούντε, Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά να διεκδικούν δύο θέσεις, ενώ για τα εξτρέμ οι Μασούρας και Ρόνι Λόπες έχουν το προβάδισμα. Στην κορυφή της επίθεσης το… ντέρμπι κλείνει προς την πλευρά του Τικίνιο. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0