Football Talk

Άρης: Χωρίς Λούμορ κόντρα στην ΑΕΚ

Άρης: Χωρίς Λούμορ κόντρα στην ΑΕΚ

Όπως όλα δείχνουν ο Λούμορ Αγκμπενιένου θα μείνει εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Με την προπόνηση που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ (31/10, 19:30 - Ολυμπιακό Στάδιο), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα στο ΟΑΚΑ. Αποστολή από την οποία όλα δείχνουν πως θα απουσιάζει ο Λούμορ Αγκμπενιένου. Ο Γκανέζος αριστερός μπακ έκανε και σήμερα θεραπεία κι εν συνεχεία ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο 25χρονος Λούμορ έπαιξε βασικός στην πρεμιέρα κόντρα στον ΟΦΗ (0-0), αλλά έκτοτε έχει μόλις 21 λεπτά - κι αυτά ως αλλαγή - στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης (επίσης 0-0) για την 5η αγωνιστική.  

Σε σχέση με τις δυο πρόσφατες νίκες, το 1-0 στη Λαμία και το 5-1 επί του Παναιτωλικού, ο Μάντζιος δεν προτίθεται να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Μοναδικό ερωτηματικό παραμένει το αν θα επαναφέρει τον Λούκας Σάσα στην ενδεκάδα, έπειτα από το επεισόδιο που είχε προ ημερών με τον Γιοάν Μπεναλουάν.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0