Football Talk

Μπρινιόλι: «Χρειαζόμασταν και λίγη πίεση για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε»

Μπρινιόλι: «Χρειαζόμασταν και λίγη πίεση για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε»

Για τη νίκη και πρόκριση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ατρόμητο μίλησε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας 1-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι. Ο τερματοφύλακας των «πρασίνων», Αλμπέρτο Μπρινιόλι, σε δηλώσεις του μίλησε για την πρόκριση αλλά και την πίεση που νιώθει κάποιος όταν φοράει τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς και αν ένιωθαν πίεση πριν το ξεκίνημα:

«Είναι νορμάλ να νιώθεις πίεση αν παίζεις για τον Παναθηναϊκό. Ίσως χρειαζόμασταν και λίγη πίεση για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε. Αντιδράσαμε και κάναμε λιγότερα λάθη σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Παράλληλα,  βελτιωθήκαμε και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Η πρόκριση μας δίνει ψυχολογική ώθηση και για το ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ».

Για το αν η ήττα στο ματς της Τρίπολης έκανε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο δυσκολότερο:

«Βλέπουμε τις δυσκολίες ως κίνητρο για να βελτιωθούμε και να ξεφύγουμε από τις δύσκολες καταστάσεις. Έχουμε κι άλλα περιθώρια βελτίωσης, μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα».

Για το αν το Κύπελλο αποτελεί σημαντικό στόχο:

«Εννοείται! Είναι πολύ σημαντικό για τον Παναθηναϊκό να κερδίζει τίτλους και εκτός αυτού το Κύπελλο δίνει και ευρωπαϊκό εισιτήριο».

Για το αν το Τριφύλλι έλεγξε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο, όσο εύκολα φάνηκε:

«Ίσως να έμοιαζε εύκολο, αλλά μέσα στο γήπεδο δεν ήταν έτσι. Εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και νομίζω ότι κάναμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί για να πάρουμε την πρόκριση».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0