Football Talk

Τέλος ο Ρόναλντ Κούμαν από την Μπαρτσελόνα!

Τέλος ο Ρόναλντ Κούμαν από την Μπαρτσελόνα!
Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα πήρε την απόφαση να απολύσει τον Ρόναλντ Κούμαν ύστερα από τη νέα ήττα, αυτή τη φορά με 1-0 από τη Ράγιο Βαγεκάνο.
Σχετικά Άρθρα

Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί. Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν είναι πλέον προπονητής της Μπαρτσελόνα, με την ήττα από την Ράγιο Βαγιεκάνο μετά από 19 χρόνια, να είναι η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Ο Ολλανδός τεχνικός έμεινε στον πάγκο του ισπανικού συλλόγου για σχεδόν 1,5 χρόνο, με το έργο μόνο πετυχημένο να μη θεωρείται. Συγκεκριμένα, μέτρησε 67 παιχνίδια με 40 νίκες, 11 ισοπαλίες και 16 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

Παράλληλα, αποχωρεί με μόλις ένα κύπελλο Ισπανίας και αφήνοντας τους «μπλαουγκράνα» στην 9ηθέση του πρωταθλήματος. Η τελευταίες μέρες ήταν εφιαλτικές για την ομάδα καθώς, πέρα από την ήττα επί της Ράγιο, είδε την Ρεάλ Μαδρίτης να κερδίζει εύκολα μέσα στο Καμπ Νου με 2-1.

Τέλος να θυμίσουμε πως το συμβόλαιό του, έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι. Τους πιθανούς αντικαταστάτες του, μπορείτε να τους θυμηθείτε εδώ.

Αναλυτικά:

«Η Μπαρτσελόνα απάλλαξε τον Ρονάλντ Κούμαν από τα καθήκοντά του ως προπονητής της πρώτης ομάδας. Ο πρόεδρος του συλλόγου Τζοάν Λαπόρτα τον ενημέρωσε για την απόφαση μετά την ήττα από τη Ράγιο. Ο Ρόναλντ Κούμαν θα αποχαιρετήσει την ομάδα την Πέμπτη στο Ciutat Esportiva»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0