Football Talk

Ντόρτμουντ - Ίνγκολσταντ 2-0: Ο Τοργκάν Αζάρ έδωσε στους Βεστφαλούς την πρόκριση στη φάση των «16» του Κυπέλλου Γερμανίας!

Ντόρτμουντ - Ίνγκολσταντ 2-0: Ο Τοργκάν Αζάρ έδωσε στους Βεστφαλούς την πρόκριση στη φάση των «16» του Κυπέλλου Γερμανίας!
Την πρόκριση στη φάση των 16 του Κυπέλλου Γερμανίας πανηγύρισε η Ντόρτμουντ η οποία επικράτησε με 2-0 της Ίνγκολσταντ!

Η Ντόρτμουντ πανηγύρισε την πρόκρισή της στη φάση των 16 του Κυπέλλου Γερμανίας επικρατώντας 2-0 της Ίνγκολσταντ χάρη σε δύο τέρματα του Τοργκάν Αζάρ στο 72' και στο 81'.

Από το ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου η Ντόρτμουντ είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Κυκλοφορούσε την μπάλα, ενώ προσπαθούσε να δημιουργήσει στιγμές προς την εστία του Μπούντιτς. Ωστόσο τα γκολ ήρθαν… μαζεμένα στο δεύτερο μέρος.

Στο 72’ οι γηπεδούχοι έφεραν την μπάλα στην περιοχή, ο Μπραντ γύρισε στον Αζάρ, ο οποίος με κοντινέ πλασέ έκανε το 1-0. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής δεν έμεινε εκεί και στο 81ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματά του με πλασέ στην κίνηση στο δεύτερο δοκάρι, με τον Μπράντ να του... σερβίρει ξανά.

Ντόρτμουντ: Χιτς, Πόνγκρατσιτς, Χούμελς (83' Ακάντζι), Τσαν, Μπέλινχαμ, Βίτσελ, Ρεϊνίερ, Μενιέ (71' Τοργκάν Αζάρ), Βολφ (87' Κνάουφ), Μπραντ (87' Πάσλακ), Τίγκες (71' Ρόις)

Ίνγκολσταντ: Μπούντιτς, Ρέσελερ, Άντονιτς, Κέλερ, Χάινλοθ, Ρελ, Πρέισινγκερ, Λινσμάγιερ (81' Νόιμπεργκερ), Γκάους, Στεντέρα (81' Κούτσκε), Κάγια (71' Μπιλμπίγια)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0