Football Talk

Ίντερ - Γιουβέντους 1-1: Οι «νερατζούρι» έπαιξαν με τη φωτιά και... κάηκαν από τον Ντιμπάλα στο 89'! (video)

Ίντερ - Γιουβέντους 1-1: Οι «νερατζούρι» έπαιξαν με τη φωτιά και... κάηκαν από τον Ντιμπάλα στο 89'! (video)
Η Ίντερ ήρθε ισόπαλη με τη Γιουβέντους (24/10, 1-1) στο Derby D' Italia, αφού πέταξε στα... σκουπίδια το τρίποντο που κρατούσε για 89 λεπτά, με ένα πέναλτι-δώρο του Ντάμφρις που έτρεψε σε γκολ ο Ντιμπάλα!

Το σύνολο του Σιμόνε Ιντζάγκι θα κοιτά τον βαθμολογικό πίνακα και θα «τραβάει» τα μαλλιά του, αφού γνωρίζει καλά πως το ανόητο πέναλτι του Ντάμφρις στο 89ο λεπτό, μέσω του οποίου ο Ντιμπάλα έγραψε το τελικό 1-1, πέταξε στα σκουπίδια μία νίκη που την κρατούσε έως το 89ο λεπτό, με το γκολ του Έντιν Τζέκο (17')!

Η
Ίντερ έδειξε από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού πως θέλει να έχει τον πρώτο λόγο των κινήσεων και πράγματι το κατάφερε.

Η κυριαρχία της μετουσιώθηκε σε ένα γρήγορο γκολ, αφού στο 17ο λεπτό, ο Έντιν Τζέκο βρήκε δίχτυα, παίρνοντας το ριμπάουντ από το σουτ του Τσαλχάνογλου που κατέληξε στο δοκάρι και έγραψε το 1-0.

Από εκείνο το χρονικό σημείο και έπειτα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και με μοναδική εξαίρεση του σουτ του Κουαρδράδο στο 23’, η Γιουβέντους δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση απέναντι στην κυριαρχία των «νερατζούρι» και το πρώτο ημίχρονο έληξε με το 1-0 ως σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ νωθρά και για τις δύο πλευρές.

Ο φωτεινός πίνακας χρειάστηκε να δείξει 58 λεπτά παιχνιδιού, για να σημειωθεί κάτι αξιόλογο, όταν o Πέρισιτς πήρε τον αριστερό διάδρομο, έφτασε από τη μία περιοχή στην άλλη, αλλά το τελείωμά του ήταν κακό και έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Σέζνι.

Το παιχνίδι έδειχνε να κυλά χωρίς τίποτα το ουσιώδες να συμβαίνει και με εξαίρεση μία καλή εκτέλεση φάουλ του Ντιμπάλα στο 72ο λεπτό που απέκρουσε ο Χαντάνοβιτς, το θέαμα ήταν ιδιαίτερα κακό.

Η Ίντερ έπαιζε με τη φωτιά και εν τέλει... κάηκε στο 89'! Ο Ντάμφρις έκανε ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα πάνω στον Άλεξ Σάντρο, ο διαιτητής υπέδειξε την άσπρη βούλα και ο Ντιμπάλα δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-1 ως τελικό σκορ της αναμέτρησης, χαρίζοντας έναν απροσδόκητο -σύμφωνα με την εικόνα του ματς- βαθμό, στην ομάδα του.


Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι)
: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, ντε Φράι, Μπαστόνι, Νταρμιάν, Μπαρέλα (90' Βεσίνο), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (62' Γκαλιαρντίνι), Πέρισιτς (72' Ντάμφρις), Μαρτίνες (72' Σάντσες), Τζέκο

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Κουαρδράδο (65' Ντιμπάλα), Λοκατέλι (83' Κάιο Ζορζ), ΜακΚένι (83' Αρτούρ), Μπερναντέσκι (18' Μπετανκούρ), Μοράτα, Κουλουσέφσκι (65' Κιέζα)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0