Football Talk

Serie A: Σημαντική νίκη για την Σασουόλο – δεν τα κατάφερε ούτε τώρα η Σαλερνιτάνα!

Serie A: Σημαντική νίκη για την Σασουόλο – δεν τα κατάφερε ούτε τώρα η Σαλερνιτάνα!
Την πιο σημαντική της νίκη μέχρι την… επόμενη, πανηγύρισε απέναντι στην Βενέτσια η Σασουόλο με 3-1, σε μία εντυπωσιακή αναμέτρηση, που χάρισε εν τέλει στους γηπεδούχους την δεύτερη επικράτησή τους στην φετινή SerieA. Λίγο νωρίτερα, η ουραγός του πρωταθλήματος Σαλερνιτάνα προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να γυρίσει το 4-0 του πρώτου μέρους για την Έμπολι, και το τελικό 4-2, την άφησε δυσαρεστημένη, και με μόλις μία νίκη, έπειτα από εννέα στροφές στην μεγάλη κατηγορία.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακές αποδείχθηκαν οι δύο εναρκτήριες αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής της Serie A, πριν από την αναμέτρηση της Μίλαν με την Μπολόνια, με τα δύο παιχνίδια να παράγουν παραδόξως 10 γκολ (5 ανά παιχνίδι), διατηρώντας το ενδιαφέρον τους φίλαθλου ποδοσφαιρικού κοινού, μέχρι τέλους.

Ο λόγος αρχικά για τη νίκη της Σασουόλο απέναντι στην Βενέτσια, με 3-1, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων μετά από 13 χρόνια, και στην πρώτη φορά στην ιστορία αμφοτέρων, που και οι δύο βρήκαν γκολ στην εκάστοτε αναμέτρηση.

Η Σασουόλο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 32ο λεπτό από γκολ του Οκερέκε, αλλά στην συνέχεια συνήλθε. Ο Μπεράρντι ισοφάρισε πέντε λεπτά αργότερα, και το δεύτερο μέρος άνηκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους. Το 1-1 έγινε 3-1 μέχρι και το 67ο λεπτό, ενώ το μοναδικό που κατάφερε η Βενέτσια, ήταν να σκοράρει στο 80’, με το γκολ της όμως να ακυρώνεται από τον VAR.

Λίγο νωρίτερα, ανάλογο ήταν το θέμα που προσέφερε και το ματς της Σαλερνιτάνα απέναντι στην Έμπολι. Το τελικό 4-2 ήταν εντυπωσιακό, οι φιλοξενούμενοι διατηρήθηκαν για ακόμη μία εβδομάδα στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, ενώ οι «νεοφώτιστοι», με τον Φρανκ Ριμπερί στην σύνθεσή τους, ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος, και με το σκορ στο 4-0.

Η Σαλερνιτάνα μείωσε σε δέκα λεπτά, αλλά παρά τις έξι τελικές της, δεν κατόρθωσε πραγματικά να επιστρέψει στην αναμέτρηση. Κάπως έτσι, το τελικό 4-2 δικαίωσε την εμφάνιση της Έμπολι στο πρώτο μέρος, και άφησε την Σαλερνιτάνα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0