Football Talk

Έβερτον: Κανένας ποδοσφαιριστής από την βασική ενδεκάδα της για το ματς με την Γουέστ Χαμ, δεν έχει σκοράρει απέναντι στα «σφυριά», ενώ παίζει στους γηπεδούχους!

Έβερτον: Κανένας ποδοσφαιριστής από την βασική ενδεκάδα της για το ματς με την Γουέστ Χαμ, δεν έχει σκοράρει απέναντι στα «σφυριά», ενώ παίζει στους γηπεδούχους!

Τους «11» εκλεκτούς για την αναμέτρηση της Έβερτον απέναντι στην Γουέστ Χαμ, έκανε γνωστούς πριν από λίγη ώρα ο Ράφα Μπενίτεθ, με το εντυπωσιακό της υπόθεσης να είναι το γεγονός πως κανένας εξ’ αυτών δεν έχει σκοράρει απέναντι στα «σφυριά», ενώ βρίσκεται στα «ζαχαρωτά».

Λίγη ώρα απομένει για την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Έβερτον και την Γουέστ Χαμ, στο 147ο ματς των δύο ομάδων, σε ολόκληρη την ιστορία τους, με τον Ράφα Μπενίτεθ και τον Ντέιβιντ Μόιζ να κάνουν γνωστές τις ενδεκάδες τους, ενόψει της 8ης αγωνιστικής της Premier League.

Ωστόσο, εντυπωσιακό κρίνεται το στατιστικό που επιβεβαιώνει πως κανένας ποδοσφαιριστής της Έβερτον από τους «11» που επιλέχθηκαν, να μην έχουν βρει γκολ απέναντι στην Γουέστ Χαμ, ενώ αγωνίζονται στα «ζαχαρωτά».

Αν μάλιστα σε αυτό προστεθεί το γεγονός, πως μόλις τρεις από τους «11» βασικούς της Έβερτον έχουν πετύχει γκολ απέναντι στην Γουέστ Χαμ στην καριέρα τους, αντιλαμβάνεται κανείς πως η επικείμενη αναμέτρηση αποτελεί μία πρόκληση για όλους.

Ο λόγος για τον Κόουλμαν το 2010 με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, τον Σάλομον Ροντόν πριν από μία τετραετία, όντας παίκτης της Γουέστ Μπρομ, και τον Ντεμαράι Γκρέι το 2019, παίζοντας στην Λέστερ! Μόνο ο δεύτερος πάντως, έχει βρει δίχτυα κόντρα στα «σφυριά» στην έδρα της ομάδας που αγωνιζόταν (Χόθορνς), αναζητώντας ακόμη όμως το «παρθενικό» του γκολ με την Έβερτον.

ΠΗΓΗ: wwww.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0