Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: Με το... μαχαίρι στα δόντια

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: Με το... μαχαίρι στα δόντια

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στους «Ζωσιμάδες» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα με τη νίκη να αποτελεί επιτακτική ανάγκη και τον Μαρτίνς και τους παίκτες του να ετοιμάζονται για μεγάλη «μάχη».

Σχετικά Άρθρα
Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος


Το αποψινό ματς είναι αυτά που έχουν... κυκλωμένα εδώ και αρκετό καιρό στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού
. Σε μια έδρα που επισκέφθηκε πέρσι δύο φορές και δεν κατάφερε να κερδίσει. Απέναντι σε μια ομάδα που εκτιμά πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς. Καθόλου τυχαία, ο Πορτογάλος απαγόρευσε ρητά όλες τις προηγούμενες μέρες οποιαδήποτε αναφορά σε Άιντραχτ και ΠΑΟΚ, τα δύο επόμενα ματς στο καλεντάρι.

Παράλληλα, δεν έδειξε τίποτα σχετικά με την ενδεκάδα, θέλοντας έχει στην... τσίτα όλους τους παίκτες του, ενώ πήρε 24 παίκτες στην αποστολή αφήνοντας εκτός μόνο τους Σουρλή, Τζολάκη και Μάρκοβιτς

Ως εκ τούτου, μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν για το αρχικό σχήμα. Μια σκέψη είναι να προφυλαχθούν κάποιοι από αυτούς που γύρισαν καταπονημένοι από τις Εθνικές ομάδες, όπως ο Μπουχαλάκης, ο Μασούρας, ο Μαντί και ο Αγκιμπού Καμαρά. Μια άλλη είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά , ίσως και από την αρχή, ο Γκάρι Ροντρίγκες που έχει ανεβάσει πολύ τις μετοχές του στο Ρέντη την τελευταία εβδομάδα.

Την ίδια ώρα ο Ελ Αραμπί φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα αντί του Τικίνιο για την κορυφή της επίθεσης, αν τελικά προτιμηθεί το 4-2-3-1, γιατί ακόμα και αυτό δεν είναι ξεκάθαρο. Ίσως επιμείνει σε σχήμα με δύο φορ ο Μαρτίνς. Το μόνο βέβαιο είναι πως όσοι πατήσουν το χορτάρι δεν θα έχουν καμία διάθεση για... παιχνίδια.

Για υποτίμηση του αντιπάλου ούτε λόγος. Είπαμε το παιχνίδι είναι κυκλωμένο και αν και νωρίς θεωρείται απ’τα σημαντικότερα της σεζόν για τους Πειραιώτες. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0