Football Talk

Στέλιος Γιαννακόπουλος: «Θέλω να κατακτήσω την Premier League ως προπονητής»

Στέλιος Γιαννακόπουλος: «Θέλω να κατακτήσω την Premier League ως προπονητής»
Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε βρετανικό Μέσο, το όνειρό του να κατακτήσει τον τίτλο της Premier League, ως προπονητής.
Σχετικά Άρθρα

«Η φιλοδοξία μου είναι κάποια στιγμή να γίνω πρωταθλητής στην Αγγλία, να κοουτσάρω παίκτες υψηλού επιπέδου και να κατακτήσω τίτλο στο Νησί», ανέφερε αρχικά στο «planetfootball», ο Στέλιος Γιαννακόπουλος υπογραμμίζοντας ότι έχει ήδη προχωρήσει και σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες με τα διπλώματα προπονητικής.

Έπειτα αναφέρθηκε στην μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στη Μπόλτον, λέγοντας πως έχει να θυμάται μόνο τα καλύτερα από τη θητεία του στον αγγλικό σύλλογο.

«Έχω υπέροχες αναμνήσεις από τη θητεία μου στον συγκεκριμένο σύλλογο. Υπήρχαν συμπαίκτες μου με μεγάλο ταλέντο όπως ο Οκότσα και άλλοι. Ο Σαμ Αλαρντάις είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα στην καριέρα μου. Διατηρούμε επαφές ακόμη και σήμερα, έχουμε συχνή επικοινωνία».

Τέλος, αναφέρθηκε στο τεράστιο επίτευγμα της εθνικής Ελλάδος το 2004 αλλά και στην προσωπικότητα που υπήρχε τότε σε εκείνη την ομάδα:

«Είναι το επίκεντρο, όχι μόνο της καριέρας μου, αλλά της καριέρας και των 23 παικτών που ήταν στην ομάδα. Είναι η απόλυτη ευχαρίστηση που μπορεί να βιώσει ένας παίκτης, ειδικά για μια μικρή χώρα όπως η Ελλάδα. Κανείς δεν περίμενε να πάμε εκεί και να κερδίσουμε το τρόπαιο. Θα το θυμόμαστε για πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0