Football Talk

Ολυμπιακός: Για πρώτη φορά με τον κόσμο του μετά το «έπος» του Λονδίνου

Ολυμπιακός: Για πρώτη φορά με τον κόσμο του μετά το «έπος» του Λονδίνου
Για πρώτη φορά μετά τον Φλεβάρη του 2020 και την ιστορική πρόκριση επί της Άρσεναλ, ο Ολυμπιακός θα έχει μαζί του τους οπαδούς του σε εκτός έδρας ματς. 
Σχετικά Άρθρα
Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Οι Πειραιώτες πήραν 2000 εισιτήρια με την ζήτηση να είναι τεράστια. 

Η κανονικότητα επιστρέφει σιγά σιγά σε όλους τους τομείς και το ποδόσφαιρο δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Το ημερολόγιο έδειχνε 27 Φεβρουαρίου του 2020 όταν ο Ολυμπιακός είχε για τελευταία φορά την υποστήριξη του κόσμου του σε εκτός έδρας ματς. Ήταν το ιστορικό πια παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, όπου οι ερυθρόλευκοι πήραν μια σπουδαία πρόκριση χάρη στο γκολ του Ελ Αραμπί στην παράταση. 

Μετά από, σχεδόν, 20 μήνες οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα ταξιδέψουν ξανά, αυτή τη φορά στη Φρανκφούρτη για να βοηθήσουν την ομάδα τους στον αγώνα με την Αίντραχτ για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League. Μάλιστα, αρχικά οι ερυθρόλευκοι είχαν πάρει 1200 εισιτήρια, αλλά μετά την αύξηση του αριθμού χωρητικότητας στα γερμανικά γήπεδα, εξασφάλισε επιπλέον 800 «μαγικά» χαρτάκια. 

Παρόλαυτα, ακόμα και τα 2000 εισιτήρια φαίνονται λίγα, αφού η ζήτηση είναι τεράστια. Είναί γνωστό άλλωστε πως έχει αρκετούς οπαδούς τόσο στην Φρανκφούρτη όσο και στις γύρω περιοχές και δεν σκοπεύουν να χάσουν την ευκαιρία για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά. 

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0